HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

De Waggelkontenboogie


Geïnspireerd door het Prentenboek van het Jaar 2010, De Wiebelbillenboogie van Guido van Genechten, ging de redactie op zoek naar een bijpassend kinderliedje. Deze grappige titel staat namelijk centraal tijdens de Nationale voorleesdagen 2010, een jaarlijkse campagne waarmee men het voorlezen aan de allerkleinsten wil stimuleren.

 

Maak van voorlezen een feestje!

Voorlezen is niet alleen zinvol, onderzoek wijst uit dat jong en oud er veel plezier aan beleven. Voorlezen wordt nóg aangenamer door het inlassen van interactieve momenten. Maar een bijpassend liedje of dansje maken het voorleesfeest helemaal compleet!

Daarom schreef KSK Productions op verzoek van PeuterPlace een liedje dat kinderen aanspoort om te dansen. Het resultaat mag er zijn: 'De Waggelkontenboogie' is een aanstekelijk swingend liedje in retrostijl met een knipoog naar het Prentenboek van het Jaar. Bekijk de clip hieronder of de songtekst.

We zijn benieuwd naar je reactie!

 

MP3 of CD
Je kunt 'De waggelkontenboogie, de 'hippokontenboogie en een karaokeversie hier downloaden.Een CD is verkrijgbaar voor € 5,00. (incl. verzendkosten) Heb je interesse, stuur dan een e-mail met je naam en adresgegevens.

Gratis ringtone
Speciaal voor onze bezoekers heeft KSK een exclusieve Waggelkontenboogie ringtone gemaakt! Je kunt deze gratis downloaden.

 

 

Songtekst

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright