HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

Tjalling en Kees

Liedjestheater en kindercabaret

Het duo Tjalling en Kees maakt al sinds 1999 muziek voor kinderen van 2 tot 8 jaar. Door het hele land spelen ze hun vrolijke muzikale voorstellingen in theaters, scholen, kinderdagverblijven, festivals en evenementen. Er gebeuren altijd gekke dingen. Tjalling is een rare kwibus die altijd alles verkeerd doet, maar gelukkig zorgt Kees ervoor dat het allemaal weer goed komt.

Tijdens het optreden zingen Tjalling en Kees hun zelfgeschreven liedjes. Prachtige samenzang waarbij gitaar, accordeon, klarinet en andere instrumenten een bijrol spelen. Van de liedjes zijn inmiddels al vier CD's verschenen.

 

 
 

Vlieg naar de maan

Tjalling wil naar de maan vliegen. Hij wil namelijk alles wat niet kan. Kees wordt erg moe van hem. Hij hoopt dat het Tjalling snel zal lukken naar de maan te vliegen, dan heeft hij eindelijk rust. Maar hoe kom je nou eigenlijk op de maan?

Het programma zit vol muzikale pareltjes. Van dit programma is de inmiddels vierde cd uitgebracht met veel extra liedjes. (€ 10,00)

 

Sinterklaasprogramma

Een show waarin Tjalling en Kees zelfgeschreven nieuwe Sinterklaasliedjes zingen en spelen. Tjalling mag weer laten zien hoe dom hij is. Ook is Zwarte Piet de weg wel eens kwijt. Tegen Sinterklaas moet je altijd netjes zijn. Dat kan Tjalling niet. Kees gaat hem helpen en dan krijgt Tjalling toch nog een cadeautje.

Er is een mini cd uitgebracht onder de titel “De Sinterklaas CD”. (€ 5,00)

 

Hallo Hoera

Een afwisselend en feestelijk programma met als rode draad: muziek.
De kinderen worden betrokken bij de avonturen van poes Appelmoes, mogen lekker meestampen in de nepblubber en een bal vangen die je niet kan zien! De papegaaivogel doet nooit wat je wilt en Tjalling weet ineens niet meer hoe hij moet zingen. Gelukkig helpen Kees en de kinderen hem.

De liedjes van dit programma zijn uitgebracht op de cd “Hallo Hoera”.(€ 10,00)

 

De Koning is Gek

Een dwaze voorstelling, waarin Tjalling en Kees de kinderen meenemen naar het land “Bossiboen”. Tjalling wil persé koning zijn, maar dat kan hij helemaal niet. Hij weet niet hoe een kroon eruit ziet of wat een koe zegt. En netjes eten is er ook al niet bij. Een hilarische show waarin veel te zien en te horen is en het publiek lekker mee kan doen.

Van dit programma is een cd uitgebracht met extra veel liedjes. (€ 10,00)

 

 
 

Liedjesprogramma

De leukste liedjes uit “Hallo Hoera”, “De Koning is Gek” en “Vlieg naar de maan”.

Het liedjesprogramma is voor meerdere leeftijdsgroepen geschikt. Zo spelen Tjalling en Kees voor kinderen van 2-3 jaar veel rustige luisterliedjes. Maar alleen maar ademloos kijken en luisteren is niet het enige wat het publiek doet; ze gaan ook roepen, klappen, dansen, stampen en nog veel meer!

Tjalling en Kees kunnen dit programma ook in iets andere vorm voor kinderen van 4 tot 8 jaar spelen. Zeer geschikt voor feestjes en festiviteiten.

Kijk voor meer informatie op www.tjallingenkees.nl

 

 
 
   
 
HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

   
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright