HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 


Sprookjesboom de Musical succesvol in première

 

KAATSHEUVEL Op 2 augustus ging de familiemusical Sprookjesboom de Musical  succesvol in première in Theater de Efteling. "Het is uniek dat we een musical presenteren in de zomer. We zijn bijzonder trots op het resultaat," aldus Olaf Vugts, directeur Imageering van de Efteling.

Tal van Bekende Nederlanders, waaronder Mariska Bauer, Winston Post, oud-burgermeester Ed van Tijn en Emile Ratelband betraden met hun (klein)kinderen de 'groene' loper. Een volle zaal met honderden families genoot zichtbaar van deze vrolijke familievoorstelling.

Bekende Sprookjesbosbewoners ("BS'ers") zoals Heks, Wolf, Roodkapje en Draak nodigden jong en oud uit tot interactie. Vol enthousiame werd er meegezongen, gestampt en gelachen.


De spelers genoten trots van een daverend applaus. Milan van Weelden, bekroond met de John Kraaijkamp Musical Award, schitterde in zijn rol als houthakker en ook de poppenspelers zetten een geweldige prestatie neer. Sprookjesboom de Musical is tot en met 6 september te zien in Theater de Efteling. Let op: Sprookjesboom de Musical wegens succes verlengd!

 

Bekijk de teaser

 

Sprookjesboom de Musical

Sprookjesboom de Musical is gebaseerd op de succesvolle TV-serie. De Sprookjesbosbewoners ontdekken een 'echt mens' in het sprookjesbos – een houthakker - en vertrouwen het niet helemaal. Roodkapje vindt de houthakker aardig, Klein Duimpje wil net zo giga-gantisch groot worden en Assepoester vindt het leuk, zo’n stoere man in het Sprookjesbos. De houthakker gelooft niet in sprookjes. Heks en Wolf hebben een gemeen plannetje bedacht en de chaos is compleet als de houthakker de Sprookjesboom wil omhakken. Sprookjesboom de Musical is een vrolijke interactieve familiemusical en tot eind september exclusief te zien in Theater de Efteling.

Kaarten kunnen worden gereserveerd via tel: 0900-0161 (€ 0,25 p/m), 7 dagen per week van 09.00 tot 20.00 uur en via www.sprookjesboom.com

 

Cast  
Milan van Weelden Houthakker Willem
Barry Beijer Ezel, fakir & Kabouter Ko
Janneke Iking Roodkapje & Heks
Thijs van Empel Wolf & Draak
Amy Galata Assepoester & Geitje Benjamin
Steven Roox Langnek en Klein Duimpje
   
Creatives
 
Regie Hetty Feteris
Script en liedteksten Ad Grooten
Muziek René Merkelbach
Producent Efteling Theaterproducties

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright