HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen Clips TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 


 

Eerste Sinterklaas CD van Dirk Scheele:

Pepernotenpret

 

Verrassend genoeg heeft de populaire kinderartiest Dirk Scheele, in tegenstelling tot veel van zijn collega's, nog niet eerder een CD met Sinterklaasliedjes uitgebracht. Dat kon natuurlijk niet uitblijven.. Met zijn jarenlange ervaring is hij er in geslaagd om één van de leukste SinterklaasCD's te maken met Sinterklaasliedjes in een eigentijds swingend jasje.

 

Pepernotenpret bevat 16 bekende en nieuwe Sinterklaasliedjes. Sinterklaas en Zwarte Piet beleven allerlei grappige avonturen. Sint glijdt uit over een pepernoot, Piet zit vast in de schoorsteen en Domme Piet stopt cadeautjes in alle schoenen van een schoenenzaak. Bekende Sinterklaasliedjes zoals Zie ginds komt de stoomboot, Zwarte Piet ging uit fietsen of Daar wordt aan de deur geklopt komen uiteraard ook allemaal aan bod.

Review
Lekker luisterbare CD voor jong en oud. Dirk Scheele weet welke ingrediënten nodig zijn voor succesvolle kinderliedjes die zowel bij kinderen als volwassenen in de smaak vallen. Geraffineerd maakt hij ook op deze CD weer gebruik van allerlei muzikale invloeden en genres zoals rock, folk, reggae en dit keer zelfs Spaanse en Griekse muziek.

 

Dirk Scheele
CNR Kids
ISBN 8712705055729, prijs € 9,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

Dirk Scheele

Dirk Scheele is mateloos populair bij peuters en kleuters en weet als geen ander de belevingswereld van jonge kinderen te vertalen in liedjes, televisie- en theaterprogramma’s. Dirk Scheele heeft inmiddels 12 CD’s, 2 CDboeken (verkrijgbaar in de boekhandel), een luisterboek, een doeboek en 4 DVD’s uitgebracht waarvan er totaal al ruim meer dan 250.000 van zijn verkocht.

Dirk Scheele presenteert dit jaar voor de tweede keer de grote intocht van Sinterklaas in Amsterdam. Komend najaar zendt Nickelodeon (Nick Jr) zijn televisieserie Huis, tuin en keukenavonturen weer dagelijks uit.

 

Meer van Dirk Scheele

Dikkie Dik - Limonade met prik

Dirk Scheele - Z'n leukste liedjes

Handen wassen

Huis, tuin en keukenliedjes

Huis, tuin en keukenavonturen (DVD)

Pepernotenpret

Vroem Vroem - Liedjes voor onderweg

 

 

.

 

 

  

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright