HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Door Conny Bais


Liedjes op schoot

zing en doe mee

Van nature en van oudsher zingen, dansen en spelen ouders samen met hun kinderen: een proces waaraan niet alleen plezier wordt beleefd maar waarmee tegelijkertijd de ontwikkeling van jonge kinderen op allerlei gebied wordt gestimuleerd. Paardjerijden op schoot, slaapliedjes zingen en samen spelen, met een liedje en een spelletje gaat het allemaal vanzelf.

De cursus Muziek op Schoot is voor vele hedendaagse ouders reeds een bekend fenomeen. Een cursus waarbij ouder en kind van elkaar genieten, samen muziek maken en dansen.

 

Zie ook: Liedjes op schoot deel 2.

Het boek met CD Liedjes op Schoot is gebaseerd op Muziek op schoot, waarmee u samen met uw kind nu ook thuis kunt genieten van de kinderliedjes en de spelletjes die men erbij kan doen. De liedjes zijn vlot en aangenaam om naar te luisteren, óók voor ouders.

In het vrolijke en kleurrijke prentenboek staan maar liefst 46 liedteksten met daarbij allerlei suggesties en spelbeschrijvingen. Op de bijgeleverde CD staan de meest populaire peuterliedjes, samengesteld door een ervaren Muziek op Schoot docent.


Liedjes op schoot (boek & CD)
Disky Entertainment
ISBN 9789078604075, prijs € 14,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright