HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 


 


Muziek CD's voor baby, peuter en kleuterMuziek heeft een onuitwisbare invloed op de nieuwe generatie. Verantwoorde entertainende en educatieve elementen, in combinatie met een uitgebreid aanbod van verschillende stijlen en klassieke invloeden stimuleren de hersenen van baby's hetgeen leidt tot een levenslange creatieve en intellectuele voorsprong.

Raimond Lap die zo’n 20 jaar geleden begon met zijn speciale babymuziek, heeft inmiddels internationaal zijn sporen verdiend. Miljoenen baby's in zo'n 60 landen wereldwijd, genieten van de klanken van zijn CD's. Zijn muziek staat voor het ultieme op het gebied van baby-educatie en -entertainment waarvoor hij reeds met dubbel Goud en Platina werd bekroond.

 

Naast de babycollectie heeft Raimond Lap ook een aantal leuke peuter- en kleuter CD's gecomponeerd. Enkele van deze CD's bevatten voorgelezen verhaaltjes, zoals bijvoorbeeld de Smikkel & Smul CD of de Ik groei van groente CD.

 

Ook voor volwassenen heeft Raimond Lap CD's gecomponeerd, variërend van muziek speciaal voor de zwangere vrouw tot muziek om bij te ontspannen voor het slapen gaan.


Kijk voor meer informatie op de website: www.music4babies.com.

 Meer prijsvragen

 

  

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright