HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

Door Conny Bais

 

Hallo, hallo, vandaag is er muziek

Eindelijk, daar is ie dan, de eerste CD van 'Meneer Jan'

 

Dikkie Dik - Limonade met prikDeze verrassend frisse CD met aanstekelijke geestige kinderliedjes is een aanrader voor thuis, op school of bij het kinderdagverblijf.

De CD bevat een tiental pakkende kinderliedjes in diverse muziekstijlen (o.a. Afrikaans, House, Klassiek, Rap) en ligt bij jong én oud bijzonder aangenaam in het gehoor. Beluister de diverse tracks.

Uiteraard is er van ieder lied ook een karaokeversie te beluisteren, zodat je samen met de kinderen de eigen zangkunsten kunt beproeven!

 

Bestelgegevens
Je kunt de CD voor € 12,00 bestellen via meneerjan.nl.
Download hier de gratis titelsong van de CD.

 

Over Meneer Jan

Muziekdocent en componist Jan Turkenburg, bij liefhebbers beter bekend als Meneer Jan via de gelijknamige website, schreef ruim vijftien jaar geleden zijn eerste kinderliedjes tijdens een stageperiode.

"Steeds meer kreeg ik vragen van ouders of ik geen CD te koop had om thuis bij mee te kunnen zingen. Dezelfde vragen kwamen via de mailbox van meneerjan.nl. Niet alleen van ouders, maar ook van meesters, juffen en kinderdagverblijven.

Dus hier is ie dan! Het is maar een kleine greep en het zijn voornamelijk liedjes voor de jongste kinderen. Als jullie het leuk vinden dan komt er snel een tweede CD, want er ligt hier nog een héle grote stapel liedjes."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright