HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Kids DVD

 

Vreemde Vogels

Mijn naam is haas

 

Kom in de lentesfeer met Vreemde vogels, het nieuwe prentenboek van Mijn naam is Haas. Lentekriebels nemen controle over ongeduldige Haas. De lente kan hem niet snel genoeg aanbreken en wanneer het hem te lang duurt neemt hij het heft in eigen handen!

Beleef weer een avontuurlijke zoektocht met Haas en zijn vriendjes. Vreemde vogels is het tweede prentenboek in de productenreeks van Mijn naam is Haas. Afgelopen herfst verscheen Nooit meer nat! De boeken zijn een leuke aanvulling op de spel cd-roms die Mijn naam is Haas ontwikkelt. De interactieve spellen gaan uit van het principe dat kinderen in het verhaal kunnen tekenen.

 

Wouter Tulp (illustrator)
A.W. Bruna Uitgevers BV
ISBN: 9789022997024, prijs: € 14,95.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

Mijn naam is Haas producten

Nooit meer nat!
Lekkere lucht
Vreemde Vogels
Wakker worden!

 

 

Over 'Mijn naam is Haas'

A.W. Bruna start dit najaar met een serie prentenboeken en interactieve cd-roms rondom het karakter Haas en zijn vriendinnetje Sofie voor kinderen tot zeven jaar. De nieuwsgierige en ietwat naïeve Haas onderzoekt alles wat hij tegenkomt op zijn weg door de wereld. Vergezeld door zijn intelligente vriendinnetje, het eendje Sofie, begint Haas aan een oneindige reeks avonturen.

Alle Mijn naam is Haas-producten gaan uit van het principe dat je leert door te spelen. De onderwerpen sluiten aan bij thema’s waarmee kinderen thuis en op school dagelijks te maken krijgen. Voor de didactische onderbouwing is bij de ontwikkeling van de Mijn naam is Haas-producten samengewerkt met het Expertisecentrum Nederlands.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright