HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 


SecretScouts en de Verloren Leonardo

Deel 1Als de vrienden Tom, Lisa, Sophie en Jack een vreemde schets krijgen verandert hun doodgewone leven van de ene op de andere dag. Ze gaan op onderzoek uit omdat ze willen weten waar de schets precies vandaan komt. Dan blijkt dat ze een groot geheim op het spoor zijn, waardoor ze in gevaarlijke situaties belanden.

Ze stelen een oud manuscript in Parijs, spelen mee in een eeuwenoud sportspel en moeten ongezien met een lijk door Florence zien te komen. Er is geen tijd te verliezen. Met gevaar voor eigen leven zetten ze de zoektocht voort. Zullen ze achter de waarheid komen rond het grootste geheim ooit: 'De Verloren Leonardo'?

Achter de naam Kind Kind gaat het Nederlandse schrijversechtpaar Dennis Kind en Wendel Kind - Wagenaar schuil. Secrets Scouts en de Verloren Leonardo is het eerste deel uit de nieuwe Secret Scouts-serie.

Kind Kind
ISBN 978908203537 , prijs € 18,95.
Direct bestellen bij Bol.com.

 

Recensie
Een spannend avontuur boordevol mysterie en interessante weetjes bovendien! Een verhaal dat je niet meer los laat tot en met de laatste bladzijde. Het boek heeft een fraaie harde cover en is behoorlijk dik (317 blz.) maar laat dit je niet afschrikken: het lettertype is vrij groot en de regelafstand ruim.
Geschikt voor kinderen vanaf ca. 10 jaar en ouder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright