HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen Clips TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 

 

Rosa de rosenfee en de paddenstoel zonder stippen

prentenboek & CD

 

Het is herfst. Rosa de rozenfee ligt te slapen in haar grote, roze bloem. Dan maakt haar vriendje Tim, een lieveheersbeestje, haar wakker. Pieter Pad zit sip onder een rode paddenstoel en Rosa moet hem helpen. Pieter zou zijn neefje onder de paddenstoel met witte stippen ontmoeten, maar alle stippen zijn weg! Hoe moet zijn neefje hem nu vinden? Rosa probeert met haar stafje witte stippen op de paddenstoel te toveren, maar de stipjes zijn veel te klein. Dan heeft Tim een goed idee!

Dit boekje is het derde deel over het feetje Rosa en gaat over de herfst. Eerder verscheen o.a. Rosa de rozenfee en het sneeuwklokje, een winterverhaaltje.

 

Achterin het boekje zit een CD met het verhaaltje Rosa de rozenfee en de allermooiste vlinder. Lisette van der Veer-Möller verteld het verhaalt en zingt onder begeleiding van gitaarmuziek. Een lieve rustige CD, ideaal om te beluisteren voor het slapengaan!

Thema: herfst.


Gitte Spee
Uitgeverij Pimento
ISBN 9789049924133, prijs € 12,95.
Direct bestellen bij Bol.com

 

Over de auteur
Gitte Spee is geboren in Surabaya, Indonesië. Op haar elfde verhuisde ze met haar ouders naar Nederland. Ze ging naar de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Inmiddels zijn er van haar hand al vele kinderboeken verschenen, waaronder Het Grote Sjon & Sjaan Voorleesboek. Gittes pastelillustraties zijn geliefd bij jong en oud.

 

Rosa de rozenfee

Rosa de rozenfee en het sneeuwklokje

Rosa de rozenfee en de paddenstoel zonder stippen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright