HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 


De pinguïns van meneer Popper

 

 

Dit boek werd gelijk een klassieker in de USA en nu verfilmd met Jim Carrey in de hoofdrol!

De beminnelijke meneer Popper droomt ervan een onverschrokken Antarctische onderzoeker te zijn en te leven tussen de pinguïns, zijn lievelingsdieren.

Hij volgt zijn grote held admiraal Drake, leider van poolexpedities, op de voet en komt zelfs in contact met hem.

Als de admiraal meneer Poppers fanbrief beantwoordt, en hem een pakketje stuurt waarin een echt pinguïn zit, verandert het leven van de huisschileder en zijn ezin voorgoed.

Waar één pinguïn is, volgen er meer. Het duurt niet lang voor meneer Popper een ijshockeybaan in kelder heeft en tien vrolijke tien pingüins in zijn huis rondwaggelen. Maar pinguïns zijn duur, dus er zit voor de wonderlijke meneer Popper niets anders op dan zijn pinguïns trucjes te leren en met ze op te treden.

Moon / Dutch Media Uitgevers
ISBN 9789048810444, prijs € 9,95.
Direct bestellen bij Bol.com of bij Bruna.

 

Richard Tupper Atwater was een journalist die voor verschillende bladen in Chicago schreef. Toen hij in 1932 een documentaire zag over Richard E. Byrds Antarctische expeditie, begon hij te schrijven aan Mr. Popper's Penguins. Door een beroerte was hij helaas nie3t in staat zijn boek af te maken. Maar zijn vrouw Florence nam het van hem over, en schreef verder waar Richard was gestopt.

 

MAIL & WIN

PeuterPlace verloot 6 gratis exemplaren van dit boek. Wil jij kans maken op het boek 'De pinguïns van meneer Popper'? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Meneer Popper.

Insturen kan tot en met 20 augustus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright