HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

Kathleen - Mijn leven als K1

 

Kathleen, de blonde zangeres van K3 die eerder dit jaar de populaire meisjesgroep verliet, liet eerder weten dat vanaf 13 oktober haar boek 'Mijn leven als K1' verkrijgbaar zou zijn in Nederland en Vlaanderen. In Nederland heeft het boek nog op zich laten wachten, maar vanaf nu is het verkrijgbaar!

 

k3_maart_20091De beslissing die ze in maart 2009 aan de verzamelde Vlaamse en Nederlandse pers kenbaar maakte — stoppen, na tien jaar, met één van de meest sprookjesachtige muziekverhalen uit de vaderlandse geschiedenis — was voor velen een donderslag bij heldere hemel. Voor Kathleen zelf was het — hoe hartverscheurend ook — een evidentie. Het was niet eens zozeer een artistieke keuze: de dertigjarige vrouw die op de persconferentie met een dikke brok in de keel een afscheidslied zong voor haar twee K-vriendinnen, trok op dat moment, een streep onder een tijdperk. Sterker: Kathleen begon toén, om vijf uur, op 23 maart 2009, op de spoedpersconferentie bij Studio 100 in Schelle, aan haar leven. Alle meters weer op nul, alle duivels in hun kooien. Go.

Dit is het verhaal van K1. Soms hartverscheurend. Vaak verbijsterend. In al zijn aspecten verrassend - want niemand kon vermoeden wat er àchter dat pastelkleurige wereldje van vlinders en regenbogen en Teleromeo's schuilging.

 

"Het boek gaat over 10 jaar K3, met alles erom heen. Het is echt een tof boek geworden" aldus Kathleen.

Het boek heeft 160 pagina's en weegt 700 gram.

 

Kathleen Aerts
Uitgeverij Kwagga
ISBN 9789460990007, prijs € 19,95.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

Kathelijne Elisabeth Maria Aerts (1978) werd vooral bekend als de blonde zangeres Kathleen van de populaire Vlaamse meidengroep K3. Op 23 maart 2009 maakte zij bekend na 10 jaar te stoppen met K3. Karen Damen en Kristel Verbeke zijn verder gegaan zonder hun collega. Op 28 juni 2009 was haar laatste optreden met K3.

In juni 2009 kwam Kathleen met haar eerste single Zumba Yade. Het is een samenwerking met het Soweto Gospel Choir. Een deel van de opbrengst van de single komt ten goede aan wereldwijde Unicef-projecten. Kijk voor meer informatie op de site van Kathleen.

 

Kathleen te gast bij Giel (3FM)

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright