HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Men's Health Vaderbijbel voor echte mannen

 

Het eerste echte handboek voor de man die de tofste vader wil zijn maar op de weg er naartoe veel onzekerheden ontmoet. Praktisch, verhelderend en in een taal die de man verstaat.

Je was nauw betrokken bij de conceptie, maar al snel na dat sexuele startschot lijk je alles uit handen te hebben gegeven. Je bent overgeleverd aan háár zwangerschap, hormonen & humeuren, kwalen en het legertje specialisten dat zich a priori over háár en de foetus bekommert. En jij? Jij moet het doen met de zwangerschapdsgidsen die niet alleen zweverig zijn, maar overal op vrouwen gericht.

Jan Peter Jansen is 4 maal 9 maanden zwanger geweest en door schade, schande & schaamte uiteindelijk een wijs vader geworden. Na de 36 maanden vol faux pas schreef hij de Men's Health Vaderbijbel voor Echte Mannen. Een handboek dat de man door alle fases van haar zwangerschap en zijn vaderschap helpt.

Natuurlijk komen de verloskundige, pufles, ochtendmisselijkheid en nesteldrang aan de orde. Daarnaast besteedt Jan Peter Jansen aandacht aan de wetenschappelijke, juridische en emotionele aspecten van de mannelijke zwangerschap en het vaderschap. Want dat laatste blijf je je hele leven. Better be prepared!

De auteur
Jan Peter Jansen (1969) is hoofdredacteur van Men’s Health en werkte de afgelopen 20 jaar voor verscheidene mannenbladen zoals Playboy en Best Life. In 2003 verscheen van hem Lust – leren dineren op sterrenniveau, over hedonistisch gastronomisch genieten, waarvan 43.000 exemplaren zijn verkocht. Hij is expert in alles wat mannen bezighoudt, en niet alleen omdat hij vader van 4 zonen is.

Jan Peter Jansen
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN: 9789400501843, prijs: € 19,95.
Direct bestellen bij Bol.com of bij Bruna.

 

MAIL & WIN!

Wil jij kans maken op dit superspannende boek? Stuur dan een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Vaderbijbel. Insturen kan van 15 tot en met 30 november as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan ook! Like én share deze actie via je status.

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright