HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 


Het oude Griekenland

Uit de Navigators reeks

 

Deze ultieme visuele gids vertelt je alles over de zoogdieren, met levensgevaarlijke roofdieren, geweldige zeereuzen, wroetende knaagdieren en bijdehante primaten. Ga mee op zoek naar de wonderlijkste schepsels in hun natuurlijke habitats, van bloedhete woestijnen en tropische regenwouden tot uitgestrekte graslanden en bevroren toendra’s.

Duik in een drijvens kelpwoud en zwem rond met otters en zeerobben, trek mee op jacht met een roedel wolven, kijk hoe beren zalmen vangen en klauter een familie apen achterna. Het boek bevat bovendien leuke internetlinks naar de beste sites over het leven van de zoogdieren.

 

Bakermat
ISBN 9789054617730, prijs € 12,95.
Direct bestellen bij Bol.com of bij Bruna.

 

Lezen, kijken en leren
Een voordelige prijs voor een schitterend geïllustreerd boek (3D tekeningen) waarin veel te lezen, te leren en te kijken valt! Er wordt o.a. ingegaan op tanden, jacht, leven in kudden, zelfverdediging en communicatie. De twintig hoofdstukken zijn speels ingedeeld met allerlei tekstblokjes, kadertjes en afbeeldingen. Een groot formaat boek, handig voor spreekbeurten en een mooi naslagwerk voor in de boekenkast. Voor kinderen vanaf ca. 11 jaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright