HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 


Griezelen met Geronimo Stilton

Halloween winactie!

Op 31 oktober is het Halloween. Lijkt het je leuk om daarna nog lekker na te griezelen met boeken van Geronimo Stilton? Dat kan! We mogen een aantal pakketjes verloten met de onderstaande drie gigagriezelige titels!

Zo maak je kans: stuur een berichtje met je adresgegevenss naar de redactie o.v.v. Halloween. Insturen kan tot en met 31 oktober as.
Doe je liever mee via Facebook? Like én reageer dan bij deze actie.

 

Halloween: lach of ik schiet

Kinderboekenweek 2014 thema: feest!

Op een dag in oktober zat ik op kantoor. Niets bijzonders zou je denken. Totdat ik opeens een geest zag rondzweven en een schedel in mijn bureaula vond. Mijn neef Klem was weer eens bezig vanwege Halloween! Brrr! Op weg naar huis kwam ik Thea tegen. Die begon ook al over Halloween. Ze vond dat ik er een boek over moest schrijven, en snel ook: ik had 24 uur de tijd! Maar het is me gelukt! Halloween: lach of ik schiet! zit bomvol met recepten en tips om zelf een gi-ga-spectaculair en griezelig Halloweenfeest te kunnen geven!

 

 

Grote griezels: een gruwelsaurus!

Duifje Duistermuis, die bizarre vriendin van mij, heeft het weer gepresteerd: ze schreef een gi-ga-luguber verhaal dat de meest bange muis van Muizeneiland, ik dus, de stuipen op het muizenlijf jaagt. Maar omdat ik weet dat mijn fans wel van een beetje griezelen houden, heb ik besloten het onmiddellijk uit te geven!
In Lugubria is het skelet gevonden van een gruwelsaurus, een gi-ga-gruwelijk monster dat miljoenen jaren geleden leefde. Als de familie Duistermuis naar de tentoonstelling gaat om het te bekijken, gebeurt er iets verschrikkelijks: het monsterlijke wezen komt plotseling tot leven! En om ervoor te zorgen dat het beest weer tot bedaren wordt gebracht, voordat hij alles en iedereen op zijn weg tot moes stampt, zal er een echte held aan te pas moeten komen. Drie keer raden wie Duifje daarvoor in gedachten heeft …

 

 

De schat van de spookpiraat

Terwijl ik midden in de nacht nog druk bezig was om een spannend stuk voor mijn krant te schrijven, werd er met veel lawaai een pakketje door het open raam gegooid. Het was een manuscript, afkomstig van Duifje Duistermuis. Als echte boekenwurm kon ik me natuurlijk niet inhouden, en ik begon meteen te lezen. Gi-ga-geitenkaas, die Duifje bewees alweer dat ze echt goed kan schrijven! Ze loste dit keer opnieuw samen met haar vriend Floris Fluister een mysterie op dat te maken had met een woeste piraat die eeuwen geleden de zeeën had geteisterde en nu ineens banden bleek te hebben met de familie van Floris! Maar wat had dat te maken met de diepe gaten die in Floris’ tuin zijn gegraven? Je leest het in weer een super spannend avontuur van Duifje Duistermuis!

 

 

 

 

Meer Geronimo Stilton

De avonturen van Marco Polo

Dertien spoken voor Duifje Duistermuis

DVD Geronimo Stilton Volume 3

Fantasia VI

Geronimo's Sprookjesboek

Geronimo Stilton - Reis door de tijd

Kleur en Spelletjesboek

Knutselen met Geronimo Stilton & co

Reis door de tijd

Reis door de tijd 4

SOS uit de ruimte!

Stripboek: De Olympische spelen

Wie heeft de vuusteen gestolen?

Wie heeft Schrokopje ontvoerd?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright