HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 


Geronimo Stilton - Samoerai op ninjajacht

ook verkrijgbaar als 'makkelijk lezen boek' !

 

 

Ik hou ervan als mijn leven lekker rustig is. Geen gekke dingen, maar gewoon een goed boek op de bank. Daar dacht Wilde Willie helaas anders over. Ik zat laatst op mijn gemak in een fotoboek te kijken toen de telefoon ging. 'Stilton, ben je klaar voor het avontuur?' vroeg een diepe stem. Het kon niet missen, dat moest Wilde Willie zijn. Hij wilde dat ik meteen naar hem toe kwam.

Had ik dat maar nooit gedaan! Voordat ik het wist zaten we samen in een vliegtuig naar Japan. Niet voor een gezellige vakantie samen, nee... We moesten zo nodig op zoek naar een geheim! Pff, wat heb ik daar veel meegemaakt!

Geronimo Stilton
De Wakkere Muis
ISBN 9789085922087, prijs € 9,95.
Direct bestellen bij Bol.com of bij Bruna

 

Recensie
In dit 57e deel gaat Geronimo Stilton samen met Wilde Willie op zoek naar een gevaarlijk karategeheim in Japan. Een spannen en humoristisch boek met de voor de fans bekende kleurrijke layout. De speelse wijze waarop typografie, tekst en illustraties elkaar afwisselen is ook erg aantrekkelijk voor kinderen.

'makkelijk lezen boek'!
Samoerai op ninjajacht is ook verkrijgbaar als 'makkelijk lezen boek', geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. In deze editie is meer gebruik gemaakt van witregels en het lettertype is groter waardoor de tekst ruimer verdeeld is over de pagina's. Daarnaast is het woordgebruik eenvoudiger. 'Mysterieuze' is bijvoorbeeld vervangen door 'geheimzinnige'. Illustraties en weetjes zijn uiteraard wel behouden in dit boek. ISBN: 9789085922148. Prijs € 9,95 bij Bol.com of Bruna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright