HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Buikgevoel & babypraat

twee heerlijke romans vol humor over jonge moeder in L.A.

 

In het eerste deel van deze omnibus bedenkt Lara's man dat hij graag een baby wil. Lara weet het nog niet zeker, maar gaat overstag. Voor ze het weet is ze zwanger. Nadat ze in het tweede deel met haar kersverse baby het ziekenhuis verlaat, ontdekt ze wat het inhoudt om een kind te verzorgen.

Buikgevoel
Lara Stone heeft als opleidingsadviseur op een privé-school in LA elke dag te maken met verwende rijke kinderen, en ze is er absoluut niet klaar voor om zelf zo'n schepsel op de wereld te zetten. Nog niet, althans. Niet nu alles zo lekker loopt in haar leven en ze net in maatje 36 past. Haar man denkt daar anders over; hij wordt liever vandaag dan morgen vader. Lara gaat overstag en is al snel zwanger. De hormonen gieren door haar lijf, de huilbuien zijn niet te stoppen, en haar buik groeit tot afgrijzen van haar vriendin en baas. Ondertussen heeft ze de taak gekregen om de onhandelbare Tick, dochter van een rijke filmregisseur, klaar te stomen voor de universiteit.


Babypraat
Ik zweer je, dit hele babygedoe is soms zo verwarrend. Ik kwam er net achter dat ik haar de hele tijd verkeerd om in haar autozitje heb gezet. Ik probeerde haar beentjes door de riempjes te duwen in plaats van de riempjes gewoon over haar beentjes heen vast te maken en ik brak daarbij het arme kind zowat doormidden. Ik ben zo’n idioot.

Lara Stone is back, en een zwangerschap van negen lange maanden blijkt nog niks vergeleken bij wat daarna komt! Na de geboorte van haar baby Parker, wordt Lara overvallen door verwarring, twijfels en kraamtranen. Waarom blijft Parker huilen en slaapt ze ‘s nachts niet gewoon, is ze echt een slechte moeder omdat ze borstvoeding niet ziet zitten, wanneer past die oude spijkerbroek weer en krijgt ze ooit weer tijd om lekker voor zichzelf te shoppen? Alsof de rol van nieuwe moeder nog niet zwaar genoeg is, duikt Lara’s vader na jaren afwezigheid weer op met een nieuwe verloofde: een ex-stripper. Bovendien blijkt de au pair met voodoo te experimenteren...

Risa Green
Uitgeverij Mistral
ISBN: 9789049952006, prijs € 15,00.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright