HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Aan alle gescheiden ouders

Leer van kinderen hoe het beter kan

 

Elk jaar krijgen 70.000 thuiswonende kinderen te horen dat hun ouders gaan scheiden. Soms gaat het goed, vaak ook niet. Dat kan anders. En van wie kun je dat nou beter leren dan van kinderen zelf?
Marsha Pinedo, oprichter van Villa Pinedo – dé online community voor kinderen met gescheiden ouders –neemt je in dit boek dat zij samen met Petra Vollinga schreef aan de hand.

In Aan alle gescheiden ouders laat Marsha de kinderen zelf aan het woord, in persoonlijke verhalen die elke ouder zullen raken: wat zij meemaken, voelen en denken. Op een indringende manier openen deze kinderen je de ogen, aangevuld met tips en adviezen van deskundigen en oefeningen waar je meteen iets mee kunt. Zodat jouw kind later kan zeggen: ‘Mijn ouders? Die zijn echt goed gescheiden.’
Kindertherapeute Marsha Pinedo is oprichtster van Villa Pinedo, de stichting voor kinderen met gescheiden ouders. Uit eerste hand (namelijk die van de kinderen zelf) krijgt ze de meest eerlijke verhalen te horen. Petra Vollinga is schrijver en journalist. Sinds 2007 is ze zelf co-ouder. Eerder schreef ze Het grote co-ouder (doe)boek.

Marsha Pinedo en Petra Vollinga
Uitvoering: paperback
Omvang: ca. 160 pagina’s
ISBN: 978 94 005 0365 6, prijs € 18,95.
Direct bestellen bij Bol.com of Bruna

 

 

MAIL & WIN / LIKE & SHARE

Wil jij kans maken op dit boek? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Gescheiden Ouders. Insturen kan tot en met 15 oktober as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

Meer prijsvragen


 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright