HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Vet man, zo'n baby!

in 100 dagen na de bevalling je oude lichaam terug

 

Regina Romeijn beschrijft in een persoonlijk verhaal haar zwangerschap, het kersverse moederschap en de strijd om haar oude lichaam weer terug te krijgen in 100 dagen. Want ze kwam meer dan 24 kilo aan!

Een onmogelijke opdracht zonder personal trainer Guy van der Reijden. Hij vertelt hoe je het niet zo ver hoeft te laten komen. En hij neemt Regina en de lezer mee in zijn 100 dagen trainingsplan en voedingsadviezen. Een bewezen succesvolle methode die iedere moeder steunt om weer een gezond, fit en slank lichaam terug te krijgen.

In het ziekenhuis dachten bezoekers dat Regina nog moest bevallen, maar haar dochter was er al. Een opgeblazen olifant, zo voelde ze zich. In Vet man zo’n baby! laat Regina je meekijken in de emotionele rollercoaster die een zwangerschap, bevallen en moederen met zich meebrengt. En oh ja, dan wil ze het liefst ook nog zo snel mogelijk haar oude lichaam weer terug.

Guy van der Reijden, die al jaren celebs, topsporters en modellen traint, geeft in het boek zijn 100 dagen succesmethode prijs. Met realistische en haalbare trainings- en voedingsschema’s helpt Guy moeders om weer trots te worden op hun lichaam.

Regina Romeijn & Guy van der Reijden
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN: 9789400501409, prijs: € 16,95.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

Regina Romeijn (1976) kreeg haar televisiedebuut in de EO-serie Zij Gelooft, Zij Niet. Na drie jaar maakte ze een overstap naar Net5 waar ze de reisprogramma’s WeekendTripper, Peking Express VIP en het reality-trouwprogramma HartsTocht presenteerde. Als deelneemster behaalde ze de finale van Wie is de mol en won ze het programma Expeditie Robinson. Sinds 15 juli 2010 is ze de trotse moeder van dochter Bardot.

Guy van der Reijden (1977) heeft, vanuit zijn bedrijf 3SIXTY5, jarenlange ervaring met het trainen en begeleiden van uiteenlopende cliënten, waaronder topsporters, BN’ers en modellen en is daarmee al zo’n 10 jaar één van de ‘leaders in the field’ op het gebied van Personal Training in Nederland. Zijn complete aanpak van de levensstijl (voeding, training, mentaal) van zijn cliënten is een van de redenen van zijn succes en wordt inmiddels geroemd door velen. Guy presenteert ook tv-programma’s als Je Echte Leeftijd en Men’s Health Covermodel en is auteur van het fitnessboek Op de Cover van Men’s Health in 100 dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright