HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

Samba Salad en het Fabelorkest met

Mannetjes in de Radio

een sprankelende muzikale voorstelling voor de hele familie

De mannetjes en vrouwtjes van het Fabelorkest leven in een oude radio. Hierin staat een batterij aan muziekinstrumenten en bijzondere geluidsmakers klaar voor de uitzending. Al een tijd hebben ze niets meer te doen gehad. Op een dag speelt een klein ventje met de knoppen van de radio. Het leven van de driftige presentator, de ijverige programmaleidster, de licht ontvlambare dirigent en het orkest wordt hierdoor op z'n kop gezet, ze zijn overgeleverd aan het speelse ventje en worden tot het uiterste gedreven om de radio spelende te houden.

 
 

 


Aanstekelijke muziek uit de hele wereld, een spannend hoorspel, absurde reclamejingles, weerberichten, nieuwsbulletins en bizarre verkeersmeldingen in een bont en supermuzikaal theaterspel.

Droom, lach, dans en huiver op de muzikale en idiote capriolen van de mannetjes van de radio en het prettig gestoorde Fabelorkest. Het is geen fabeltje, ze bestaan echt!

Dit mag je niet missen!

Familievoorstelling vanaf 5 jaar
Naar een idee van Link & Iny
Uitvoering: Samba Salad en studenten van het conservatorium Alkmaar.
Regie: de Franse clown/mimespeler Daniël Rovai.
Teksten: Herman Link & Theo Olthuis
Composities & arrangementen:
Jeroen Griep & Samba Salad


Zie ook Linke Soep van Samba Salad!

 

Samba Salad genomineerd voor cultuurprijs 2006!

Voor de Cultuurprijs 2006 afdeling muziek zijn zes kandidaten genomineerd. Bij de selectie daarvan heeft de vakjury rekening gehouden met de diverse muziekstijlen.
"De groep Samba Salad uit Bergen brengt al bijna 25 jaar swingende wereldmuziek in het theater, op scholen en tijdens grote evenementen. De multi-etnische achtergrond van de groep brengt een kleurrijk palet van muziekstijlen met zich mee. Maar Samba Salad beperkt zich niet tot het maken van muziek. Hun vrolijke programma's worden gelardeerd met sketches overal allerlei actuele onderwerpen. Desondanks blijven hun optredens toegankelijk voor zowel kinderen als volwassenen, dat maakt dat Samba Salad, waaraan de kinderboeken-schrijvers Sjoerd Kuyper en Theo Olthuis meewerken, een geheel eigen plaats in het kleinschalige muziektheater heeft verworven."

Breng je stem uit (tot 11 maart)

 
 

 

 

 
HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

   
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright