HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

     
 

Colofon

 
     
 

Over PeuterPlace

Doelstelling

Redactie

Algemene voorwaarden acties & prijsvragen

Privacybeleid

Adverteermogelijkheden

 

 

Over PeuterPlace.nl

www.peuterplace.nl is een website voor (groot)ouders, leidsters, leerkrachten en iedereen die zich betrokken voelt bij de opvoeding en ontwikkeling van peuters, kleuters en kinderen tot en met groep 8 van de basisschool.

De vele themarubrieken zijn bruikbaar voor projecten op het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal en de basisschool maar ze zijn ook leuk voor thuis. De rubrieken bevatten informatie en creatieve tips waarmee men met kinderen aan de slag kan: knutselwerkjes maken, kleurplaten, kinderliedjes, prentenboeken, recepten en filmpjes. Daarnaast vind men recensies van kinderboeken, CD’s, DVD’s, games en andere producten. De kinderen kunnen liedjes beluisteren, filmpjes bekijken of spelletjes spelen.

PeuterPlace.nl hoopt zich te onderscheiden van andere sites door een breed en gevarieerd aanbod van informatie en tips die met name door opvoeders zélf worden aangedragen. Een digitaal tijdschrift dat informatie, nieuws en interactiviteit biedt en de lezer mogelijkerwijs helpt aan nieuwe ideeën of inzichten: signalerend en informerend.

 

Doelstelling
Op luchtige, speelse wijze wil PeuterPlace.nl zo een steentje bijdragen in de ontwikkelingsstimulering van de allerkleinsten. Er is o.a. veel aandacht voor het belang van (interactief) voorlezen, muziek en beweging met peuters. Niet op de laatste plaats dient de website een platform te bieden voor het uitwisselen van ervaringen en tips. Persoonlijke invalshoeken van ouders en opvoeders zijn een belangrijk uitgangspunt voor de invulling. Dankzij hen vindt men op PeuterPlace.nl talloze tips voor een kinderrecept, een knutsel, een traktatie en vele andere handigheidjes. Niet alleen bezoekers maar ook deskundigen, artiesten, kinderboekenschrijvers, illustratoren, en BN’ers verleenden inmiddels spontaan hun medewerking aan de site.
(Gast)Redactie
PeuterPlace is mede tot stand gekomen dankzij de columns, spontane inzendingen en creatieve bijdragen van auteurs, illustratoren, artiesten, muziektherapeutes, deskundigen, uitgevers en uiteraard onze bezoekers. Wij zijn iedereen daarom erg dankbaar voor hun medewerking en/of toestemming voor publicatie. Mocht u ook graag een bijdrage leveren aan deze site, mailt u dan vooral naar de redactie.Redactie-adres

Akkerstraat 21
5076 HE Haaren
Mail de redactieAdverteermogelijkheden/Sponsoring

Voor adverteermogelijkheden of informatie omtrent opzetten van prijsvragen kunt u ons mailen.
NB: Acquisitie op basis van deze gegevens wordt niet op prijs gesteld.

 

Algemene voorwaarden voor acties/prijsvragen

  • Deelname is enkel mogelijk wanneer u een adres opgeeft binnen Nederland of België.
  • Afzenders die herhaaldelijk inzenden op één en dezelfde prijsvraag worden als spam aangemerkt en daarmee gediskwalificeerd van deelname.
  • Inzendingen worden eigendom van PeuterPlace.nl en kunnen mogelijk gepubliceerd worden op de website.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Een winnaar wordt persoonlijk per e-mail of een persoonlijk bericht (Facebook) op de hoogte gesteld. Wanneer men geen persoonlijke bericht van ons kan ontvangen (geen 'vriend') wordt de naam van de winnaar onder desbetreffende actie getagd. 

Logodesign
Studio Buskruit

 

Webhosting
Vevida


Peuterplace.nl draagt de volgende organisaties een warm hart toe:

 

 

Steun Biblionef!

"Schenk ieder kind leesplezier" : Biblionef


WNF en in het bijzonder: Bamboeclub
 

 

 

 
 

 

 
 
HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

   
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright