HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Zoomer™: de robotpup met een eigen karakter

Zoomer is een vrolijke en energieke dalmatiër is een echt familiehuisdier dat luistert naar jouw commando's! Hij is speels, grappig, luistert, leert en wordt in een mum van tijd je beste vriend. Het robothondje doet niets liever dan trucjes leren en luistert écht naar jouw aanwijzingen. Eigenlijk is Zoomer net een echte viervoeter, maar dan zonder de ‘nadelen’.

 

Nog nooit was een robothondje zo echt als Zoomer! Voordat Zoomer trucjes uitvoert, moet je hem goed trainen. Hij geniet ervan als je over zijn buikje wrijft en rent achter je aan als je wegloopt. In de ogen van het hondje zie je hoe hij zich voelt en zijn bewegingen zijn levensecht. 

Zoomer leert, maar kinderen ook
Door te spelen met, Zoomer ontwikkelen kinderen hun taal- en interactievermogen. Het robothondje is zo geprogrammeerd dat hij een ontwikkeling doormaakt. Kinderen zullen ontdekken dat hun vriendje steeds beter luistert naar commando’s naarmate ze die vaker met hem herhalen. Zoomer is nog jong. Sommige trucs vindt hij daarom wat lastiger en moet hij vaker oefenen. Oefent zijn baasje een tijdje niet meer met, Zoomer dan vergeet de pup de trucjes en moet hij ze opnieuw leren. 

Omrollen, liggen en plassen
De dalmatiër heeft veel technische hoogstandjes, ook al ziet hij er lief en speels uit. Zo heeft Zoomer infraroodsensoren waarmee hij beweging en diepte ziet. Op het commando “Zoomer, volg me” zal hij kijken waar je staat en je vervolgens achterna lopen. In de gratis app Zoomer en op www.zoomerpup.com kun je lezen wat Zoomer allemaal kan leren. Natuurlijk kun je het kindervriendje laten zitten en een pootje geven. Maar de robotpup leert graag nog heel veel meer. Denk aan omrollen, waken, liggen en een plasje doen. Goede baasjes kunnen de viervoeter maar liefst 30 trucs leren.

Meest innovatieve speelgoed van 2013
In 2013 won Zoomer in de VS de prijs voor innovatiefste speelgoed van het jaar en in Frankrijk voor speelgoed van het jaar. In 2014 is Zoomer daarnaast in vele landen genomineerd voor de titel speelgoed van het jaar. 


Zoomer is vanaf september 2014 exclusief te koop bij Bart Smit en Intertoys. Consumentenprijs: € 79,99.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Meer informatie op www.zoomerpup.com.

 

Winactie!

Wil jij kans maken op de robotpup Zoomer? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Zoomer. Insturen kan tot en met 15 oktober as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én reageer bij deze actie.

 

 

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright