HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Zing Air winactie

Veilig schietplezier voor binnen en buiten!

 

      Pop Shots pistool.jpgEen compleet assortiment, voor jong én oud
Speelgoeduitgever Big On Toy Innovation (BOTI) presenteert dit voorjaar Zing Air, een compleet assortiment handraketten, bogen en katapults. De producten zijn zo gemaakt dat enkelen zelfs geschikt zijn voor gebruik binnenshuis. Door ingenieus materiaalgebruik kun je de ballen, pijlen en raketten over enorme afstanden schieten, maar doen ze je doelwit absoluut geen pijn. De meeste producten van Zing Air zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook perfect voor enerverende vrijdagmiddagen op kantoor.

Zin om buiten te spelen, maar het regent pijpenstelen? Of op vrijdag de werkweek op kantoor vol adrenaline afsluiten? Met de handraketten, schuimpijlen, katapult of bogen van Zing Air vermaakt jong en oud zich gegarandeerd! Schiet blikjes omver met Pop Schotz of ervaar hoe het is om een kruisboog af te schieten met ZX Crossbow. Heb jij je munitie paraat?!


Pop Rocketz € 4,99
De Pop Rocketz is een coole handraketwerper, waarmee je verrassingsaanvallen kunt uitvoeren op je vrienden, ouders of … je collega’s! De Pop Rocketz bestaat uit 1 raketwerper en 3 schuimstofraketten, die makkelijk in je broekzak passen. Met slechts één druk schiet je de raket over een afstand van maar liefst 15 meter op je doelwit af. Geschikt voor zowel binnen als buiten, vanaf 8 jaar.

Sky Ripperz € 9,99
De Sky Ripperz, genomineerd voor de Toy of the year USA, is een handzame raketlanceerder, die je raket afvuurt met een duizelingwekkend bereik van 75 meter. Ga jij de uitdaging aan? Geschikt voor buitengebruik, vanaf 8 jaar.

Pop Shotz € 14,99
Met Pop Shotz kun je drie ballen, pijlen of raketten tegelijkertijd afvuren. Met welke weet jij het verst te schieten? Pop Shotz is geschikt voor binnen- en buitengebruik, vanaf 6 jaar.

Pop Double ShotzPop Shotz Double Shotz € 14,99
Dubbel zoveel ballen, pijlen en raketten betekent dubbel zoveel plezier! De Pop Shotz Double Shotz bevat 6 doelwit blikjes en 2 Pop Shotz Blasters met elk 6 gummiepijlen. Oefen alleen of daag je vrienden uit voor een duel! Geschikt voor zowel binnen als buiten, vanaf 8 jaar.

Zing Shot Launcher € 9,99
De Zing Shot is een revolutionaire katapult, waarmee je de bijgeleverde RedX ballen over een afstand van 10 meter kunt afvuren! Zing Shot is totaal veilig in gebruik en werkt alleen met de drie bijgeleverde ballen. Geschikt voor buitengebruik, vanaf 8 jaar.

      Zip Bak Bow jongen.jpgZing Air Zip Bak Bow € 17,99
De Zing Air Zip Bak Bow is een kleine, handige boog met beweegbare armen, die krachtig openklappen om je object tot wel 35 meter ver te schieten. Met de twee verschillende pijlen kies je hoe je jouw doelwit wilt raken. De Zip Bak Bow is geschikt voor gebruik in de buitenlucht en zowel rechts- als linkshandigen. Vanaf 8 jaar.

ZCurve Boog € 27,99
De ZCurve Boog is een grotere boog die je eenvoudig kunt bedienen. Je hoeft niet heel sterk te zijn om tot wel 35 meter ver te kunnen schieten! De ZCurve boog is geschikt voor buitengebruik, vanaf 8 jaar.

ZX Crossbow € 22,99
De ZX Crossbow is een handzame kruisboog die met de drie bijgeleverde Zartz pijlen tot wel 15 meter ver schiet! Geschikt voor buitengebruik, vanaf 8 jaar.


Zano Bow € 12,99
De Zano Bow is een handige, kleine boog die tot wel 10 meter ver schiet. De boog is volkomen veilig en ideaal voor binnengebruik! Vanaf 8 jaar. Vanaf april verkrijgbaar.


www.bot-i.com

 

MAIL & WIN / LIKE & SHARE

Sky RipperzWil jij kans maken op:
- Pop Shotz Double Shots of
- Sky Ripperz?

Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. ZING AIR. Insturen kan tot en met 31 maart as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright