HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

ZHUZHU PUPPIES

Een schattige puppy die nooit groot wordt

 

Na het overweldigende succes van de ZhuZhu Hamsters presenteert Upper Deck begin september de ZhuZhu Puppies, de meest vertederende hondjes die kinderen kunnen vertroetelen en knuffelen. De ZhuZhu Puppies zijn in Amerika en Australië al een ware hype, waar ze vele prijzen in de wacht hebben gesleept, zoals Australian Toy Association's Girl's Toy of the Year,  Top Selling Toy of the Year for Value en Top Selling Toy tijdens de Toy Fair GFK Awards. Kinderen kunnen kiezen uit zes verschillende puppies, die ze kunnen aankleden met grappige outfits en eindeloos kunnen vertroetelen. Er zijn verschillende speelsets, waarbij je met je puppy een wandeling in het park kunt maken, een hotdog kunt eten bij een kraampje of kunt spelen in het hondenhuis. Deze nieuwe lijn zorgt voor veel speelplezier!

De schattige puppies staan te trappelen om dit najaar lekker te spelen met hun nieuwe baasjes. Met hun tomeloze energie en ogen die je hart doen smelten wil je ze overal mee naartoe nemen. Dat kan in de modieuze hondentas, waar de puppy veilig in vervoerd kan worden.

Ook puppies kunnen weleens ziek worden. Gelukkig is er een dierenarts in de buurt, die de puppies snel weer beter maakt. Bloeddruk opmeten, ogen testen en pootjes bekijken, het kan allemaal met de dierenarts speelset.

Net als de ZhuZhu hamsters zijn de ZhuZhu Puppies kunstmatig intelligente ‘smart pets’, die op elkaar en hun omgeving reageren. De puppies hebben twee standen om mee te spelen. In de ‘praatstand’ kun je ze vertroetelen en van ze houden, in de ‘verkenningsstand’ verkennen ze hun omgeving en reageren ze met allerlei geluiden en acties op wat ze ontdekken. De puppies zijn verkrijgbaar in allerlei rassoorten en met een breed assortiment geweldige accessoires.

 

 

ZhuZhu Puppies consumentenadviesprijzen:

ZhuZhu Puppies                          € 12,99
Hondenhuis assortiment               € 19,99
Puppy park                                 € 24,99
Auto met carport                          € 12,99
Wagentjes assortiment                 € 12,99
Puppy outfits                               € 6,99
Puppy tasjes                               € 10,99
Speelaccessoires assortiment        € 6,99
Dierenartsspeelset                       € 29,99

Zhu Zhu Pets zijn ook verkrijgbaar bij Bol.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright