HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

 

De nieuwe Zhu Zhu Pets zijn snoeziger en wilder dan ooit

 

Vorig jaar veroverden de schattige Zhu Zhu Pets Nederland, toen de vrolijke huisdiertjes de harten van kids massaal deden smelten. In februari komt Upper Deck met twee nieuwe collecties Zhu Zhu Pets: de ‘Wild Bunch’ en de ‘Babies’. De ‘Wild Bunch’ collectie bestaat uit vier schattige diertjes die in het bos te vinden zijn; de ‘Babies’ collectie bestaat uit aandoenlijke baby hamsters en hun moeders, die je heerlijk kunt vertroetelen en waar je uren mee kunt spelen.

ZZP daycare.jpgNodig in februari je vriendjes en vriendinnetjes uit op kraamvisite, want dan krijgen de Zhu Zhu Pets mama’s hun Zhu Zhu Pets babies. De mama’s kunnen de pasgeboren kleintjes verzorgen op de kinderafdeling van het ziekenhuis, rondrijden in de kinderwagen en spelen in de speeltuin. Natuurlijk moeten de babies ook mooi aangekleed worden. Dit kan met de verschillende outfits, speciaal voor deze kleintjes. Knuffel en vertroetel deze schattige babies zoveel je wilt, ze vinden het heerlijk!

De Zhu Zhu Pets zijn kunstmatig intelligente ‘smart pets’ die op elkaar en hun omgeving reageren. De hamsters hebben twee standen om mee te spelen. In de ‘praatstand’ kun je ze vertroetelen en van ze houden, in de ‘verkenningsstand’ verkennen ze hun omgeving en reageren ze met allerlei geluiden en acties op wat ze ontdekken.

 

ZZP wild bunch.jpgIn februari maken maar liefst vier wilde Zhu Zhu Pets hun opwachting: Stinker het stinkdiertje, ZuZu de egel, Rocco de wasbeer en Sweetie het konijntje. Deze ‘Wild Bunch’ vinden het heerlijk om te schommelen in de boomhut, door het hamsterhuis te racen en motor te rijden. Het kan ze niet snel en wild genoeg zijn!

 

 


Zhu Zhu Pets consumentenadviesprijzen:

Wild Bunch                      

€ 12,99            

Playset 2 assortiment           

€ 29,99              

Hamster assortiment 

€ 12,99 

Power accessoire set  

€ 17,99 

Voorjaarskleding 

€ 6,99 

Push along    

€ 11,99 

Fun House 

€ 24,99 

Baby basic 

€ 6,99 

Traveling assortiment 

€ 19,99 

Baby deluxe assortiment 

€ 12,99 

Designer sleep set 

€ 9,99

Baby voorjaarskleding 

€ 7,99 

Hospital nursery 

€ 29,99

Baby mommie 

€ 12,99

Zhu Zhu Pets zijn ook verkrijgbaar bij Bol.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright