HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Yummy Dough

Veilig spelen, bakken en snoepen!

 

Kinderen zijn zeer nieuwsgierig aangelegd en willen het liefst van alles in hun mond stoppen. Zelfs speelklei! Je weet vaak niet welke, eventueel schadelijke, ingrediënten erin zitten. Yummy Dough is veilig en geeft veel speelplezier: het is eetbaar, komt uit Duitsland, wordt van de beste ingrediënten gemaakt en bevat geen conserveringsmiddelen. Alle ingrediënten zijn op de verpakking na te lezen. De gladde, kneedbare knutseldeeg  kan ongebakken tijdens het spelen al worden gegeten: dit is absoluut veilig! Dit maakt Yummy Dough niet alleen de lekkerste, maar ook de veiligste speelklei ter wereld!

Yummy Dough koekjesdeeg
Elke emmer Yummy Dough bevat vier zakjes kant-en-klaar koekjesdeegmix in rood, groen, geel en blauw. Water erbij, roeren, even wachten en het creëren van de meest uiteenlopende koekjesfiguren kan beginnen. Afhankelijk van de koekjesdikte en de oventemperatuur worden de koekjes in 12 tot 20 minuten afgebakken. Met de vier basiskleuren kunnen oneindig veel kleurvarianten gemaakt worden zodat kinderen spelenderwijs kennis maken met het principe van kleuren mengen. Yummy Dough blijft eenmaal aangemaakt deeg in afgesloten verpakking in de koelkast zeker 24 uur optimale kwaliteit.

Dit intrigerende speelmateriaal heeft thuis, op verjaardagen maar ook op school een hoge funfactor. Dé manier om verveling de mond te snoeren en de creativiteit te stimuleren. Boetseren, bakken en smullen maar! Dat vindt iedereen leuk. En als die eerste emmer eenmaal is omgetoverd tot 3 bakplaten vol koekjes, verheugen de kids zich alweer op het volgende boetseer&bak feestje. De gebakken kunstwerkjes smaken overheerlijk en lenen zich uitstekend om cadeau te doen aan familie en vrienden.

Yummy Dough wordt conform strenge richtlijnen door de Duitse marktleider van bakmixen, RUF Lebensmittelwerke KG (te Quakenbrück), geproduceerd. Gecontroleerde kwaliteit! Alle ingrediënten worden regelmatig door het instituut SGS Fresenius aan kwaliteits- en veiligheidscontroles onderworpen.

Je kan Yummy Dough bestellen op de site www.yummydough.nl
Prijs Basisemmertje is € 10.95

Sinterklaas, Kerst of welke gelegenheid dan ook: spelen met en snoepen van producten van Yummy Dough levert veel plezier op!

 

MAIL & WIN / LIKE & SHARE

Wil jij kans maken op een emmer Yummy Dough koekjesdeeg? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Yummie Dough. Insturen kan tot 1 december as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright