HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Wie is de Mol ? Junior

vanaf 15 oktober verkrijgbaar

Na lang wachten komt er na de zeer succesvolle editie voor volwassenen nu ook een junior editie uit van het bordspel Wie is de Mol?. Het bordspel Wie is de Mol? Junior is vanaf 15 oktober overal verkrijgbaar! Alle jonge molloten (fans van Wie is de Mol?) kunnen eindelijk in hun eigen woonkamer op zoek gaan naar de Mol! In het spannende bordspel Wie is de Mol? Junior moeten de spelers een geheim woord proberen te raden. De spelers moeten door vragen te beantwoorden bij het juiste woord komen. Maar pas op: er is ook een saboterende Mol actief! De vraag is en blijft: Wie…is…de…Mol?

Speel nu thuis Wie is de Mol? In dit spannende spel proberen de spelers achter een geheim woord te komen. Het lukt als de spelers elkaar vertrouwen en goed samenwerken. Dat lijkt makkelijker dan het is, want één van de spelers is de Mol en die probeert het spel te saboteren. Als de Mol daarin slaagt, is het spel verloren. Ontdek het geheime woord en ontmasker de Mol voor het te laat is. Wat je nodig hebt is: mensenkennis; slimheid en stressbestendigheid. Veel spelplezier!

Doel en winnaar van het spel
De spelers hebben 45 minuten de tijd om een codewoord te vinden. Door het goed beantwoorden van multiplechoicevragen krijgen de spelers letters van het codewoord. Maar… één van de spelers is een Mol. Zijn taak is om er voor te zorgen dat de spelers het geheime codewoord niet vinden. Slaagt de Mol in zijn opzet, dan wint hij het spel. Als de spelers het geheime woord, ondanks de Mol, toch vinden, winnen zij het spel. De speler die individueel het beste resultaat behaalt, is dan de uiteindelijke winnaar.

 

In de junior editie van Wie is de Mol? wordt het de jonge spelers iets makkelijker gemaakt het geheime woord te ontrafelen, doordat ze door middel van jokers letters van het codewoord kunnen kopen. Het bordspel Wie is de Mol? Junior is geproduceerd door Just2Play en is een licentie van IDTV, AVRO en Woestijnvis.

Spelers: 3-6 spelers Leeftijd: 10+ Speelduur: +/- 45 minuten.
Direct bestellen bij Bol.com voor € 19,99.

 

Winactie!

Wil jij kans maken op dit spannende spel? Stuur dan een berichtje met je adresgegevens naar de redactie o.v.v. WIDM Junior.
Insturen kan tot en met 31 oktober as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én reageer onder deze actie.

 

 

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright