HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
 


uDraw HD spellen voor Wii, PS3 en Xbox 360

 

Na een succesvolle lancering uDraw tablet voor de Wii brengt games ontwikkelaar en uitgever THQ dit najaar de revolutionaire uDraw HD uit voor PS3 en Xbox360. Sinds de lancering van uDraw voor Wii zijn er al 1.4 miljoen exemplaren verkocht en vanaf 18 november kunnen met de uDraw HD nu eindelijk ook PlayStation en Xbox spelers hun game console als virtuele kunststudio gebruiken.

uDraw HD is zowel uniek en innovatief als fun en educatie. uDraw brengt de term ‘spelenderwijs leren’ daadwerkelijk in praktijk. Want geen game accessoire moedigt creativiteit en fantasie zo enorm aan bij de spelers als de uDraw. De uDraw HD en de spellen die erop gespeeld kunnen worden doen een beroep op je fantasie en creativiteit, zijn gemakkelijk samen te spelen én te delen en geschikt voor alle leeftijden. Er zijn al diverse uDraw games beschikbaar en dat worden er alleen maar meer.

De line up voor 18 november brengt o.a. de volgende twee spellen:

Marvel Super Hero Squad Comic Combat
voor uDraw HD voor Wii, PS3 en Xbox360 (EUR 39.99)

Gebruik de kracht van je stylus in Marvel Super Hero Squad: Comic Combat. Ga als een echte Marvel-tekenaar de strijd aan met de troepen van Doctor Doom.

Met de stylus van het uDraw HD kunnen spelers commando’s geven aan hun favoriete Marvel-superhelden, inclusief Captain America, Thor, Iron Man, Wolverine, de Hulk en – voor de allereerste keer - Squirrel Girl. Vertrek naar Super Hero City en trek tekenend ten strijde in zes comics. Zorg dat Doctor Doom niet uit de stripkaders ontsnapt om je pen te stelen!

 

Disney Princess Enchanting Storybooks
uDraw GameTablet voor Wii (EUR 29.99)

De sprookjeswerelden van de Disney prinsessen Ariel, Belle, Assepoester, Jasmine, en Rapunzel komen samen in Disney Princess: Enchanting Storybooks.
De onvergetelijke prinsessen en hun verhalen worden als nooit tevoren tot leven gebracht met de uDraw GameTablet voor Wii. Neem je uDraw stylus en laat je creativiteit de rest doen.

 

MAIL&WIN!

Wil jij kans maken op één van deze twee spellen voor Wii? Stuur dan een berichtje met je naam en adres de redactie o.v.v. het spel van je voorkeur.

Insturen kan tot 30 november as.

 

 

Meer prijsvragen 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright