HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Triominos Tri-Balance

Gekozen tot Speelgoed van het Jaar 2013 !

 

Triominos Tribalance is een nieuwe fascinerende variant van Triominos met een driehoekig spelbord. Probeer het spelbord in balans te houden en verzamel zoveel mogelijk punten door de gewichten op een plek met een hoge waarde te plaatsen, maar.... pas op dat het bord niet uit balans raakt, want dan ben je die punten weer kwijt!

Goliath
Leeftijd: 6 jaar en ouder.
2 - 3 spelers
Direct te bestellen bij Bol.com voor 29,99 euro.


 

De bekroning van Triominos Tribalance tot Speelgoed van het Jaar 2013 is het meest recente succes van Goliath. Eerder werden onder meer Twisted Eyes, Wat schets je me nou?!, Takkie Kakkie en Holle Bolle Big internationaal bekroond. Dit jaar nog werd HolograFX uitgeroepen tot spectaculairste nieuwe product. De verkoopcijfers in 62 landen zijn al net zo imponerend met als meest recente verkooptopper RoboFish. De Top 20 van best verkochte spellen in Nederland wordt aangevoerd door Goliaths klassieker Rummikub, terwijl Woordzoeker, Triominos en Rolit op de plaatsen drie, twaalf en negentien staan. Dat een klein bedrijfje uit Hattem het nationaal en internationaal zo goed doet schrijft het toe aan creativiteit, flexibiliteit en goed luisteren naar klanten en consumenten. Goliath brengt gezelligheid in crisistijd met sociale spellen voor het hele gezin. Het laat zien dat ook in het digitale tijdperk ouderwetse gezelligheid nog altijd bovenaan staat.

 

 

MAIL & WIN / LIKE & SHARE

Wil jij kans maken op het spel Triominos Tribalance? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Tribalance. Insturen kan tot 1 december as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright