HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Ontwikkeling en fun met de Tel en Speel Leeuw

Playskool Poppin’Park

 

Poppin’Park, de nieuwe lijn van Playskool, slaagt er in om prikkelend speelgoed te creëren waar kinderen ook wat van leren. Nieuw is de Tel en Speel-Leeuw, een vrolijk en kleurrijk leeuwtje dat jouw kleine op een grappige manier activeert en ook nog leert tellen. In 4 talen maar liefst! 

De Poppin Park lijn bestaat uit vrolijke spellen voor kinderen vanaf 9 maanden, zoals bijvoorbeeld de Elefun Ballenbaan. De lijn doet een beroep op reactievermogen, stimuleert het kruipen en de oog-hand coördinatie.

Voor de kleintjes is het spelen met de ballen erg aantrekkelijk. Stop het balletje in de buik van de leeuw, druk op zijn staart en het balletje begint te rollen. De kinderen kruipen achter de ballen aan om ze zo snel mogelijk weer te laten rollen. Met een druk op de rode knop worden vrolijke deuntjes afgespeeld.

Maar deze vrolijke leeuw leert peuters ook spelenderwijs tot tien tellen. Niet alleen in het Nederlands, ook in het Engels, Frans en Italiaans! Hoe oud ben jij? Trois! En hoeveel boterhammen eet een leeuw? Ten!

Gegarandeerd veel speelplezier voor de allerkleinsten!

HASBRO
1 t/m 3 jaar
EAN: 5010994663209, prijs € 30,99.
Direct bestellen bij Bol.com.

 

Demo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright