HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

TAMAGOTCHI Friends:

de kleine virtuele vriend maakt zijn grote comeback!

Hij is terug, in betere vorm dan ooit! Ook deze keer zal TAMAGOTCHI menig meisjeshart veroveren. Moderner en nog meer girly! Net als bij de vorige TAMAGOTCHI, zullen meisjes tussen 5 en 10 jaar hun virtuele kameraadje verzorgen: als hij honger heeft, geef je hem te eten, is hij ziek, dan verzorg je hem, wil hij aandacht, dan ga je gezellig met hem spelen, ... En laat hem vooral zijn andere TAMAGOTCHI-vriendjes ontmoeten!
 
“Tamago” betekent “klein ei” in het Japans. De TAMAGOTCHI is een virtueel en interactief diertje, in de vorm van een ei, dat je echt overal mee naartoe kan nemen. Met de lancering van het grappige en eigenzinnige merk TAMAGOTCHI Friends, zal een nieuwe generatie TAMAGOTCHI-verzorgsters virtueel verliefd worden en een hechte vriendschap kunnen opbouwen.

 

DE NIEUWE BUMP-FUNCTIE;
geef cadeautjes en verstuur berichtjes

Deze nieuwe TAMAGOTCHI-versie is niet meer te vergelijken met de TAMAGOTCHI uit de jaren ‘90. Alles aan het ei werd herzien: van trendy mode-ontwerpen tot nieuwe personages en ervaringen. Met de nieuwe interactieve BUMP-functie kan je nu zelfs een bezoekje brengen aan je andere TAMAGOTCHI-vriendjes, cadeautjes uitwisselen, berichten versturen en nog veel meer. Dit doe je door de TAMAGOTCHI’S rug aan rug te laten botsen.

Hoe meer je de BUMP-functie toepast, hoe meer je stijgt op de “BFF-meter” (Best Friends Forever). Hoe meer je speelt, hoe meer Gotchi-punten je verdient, die je kan inzetten om o.a. eten of juwelen te kopen voor je TAMAGOTCHI.

 

HET TAMAGOTCHI-UNIVERSUM
Op www.tamagotchifriends.com vind je een hele TAMAGOTCHI-wereld terug vol met leuke mini-spelletjes en webisodes, en kan je al de TAMAGOTCHI Friends leren kennen.

DE TAMAGOTHI-HYPE
 De TAMAGOTCHI werd geboren in Japan in 1996 en groeide uit tot een fenomeen over de hele wereld, met als doel kinderen verantwoordelijkheid te leren nemen. Ook in Nederland stond de TAMAGOTCHI al snel bovenaan de verlanglijstjes. Voor iedereen die de eerste TAMAGOTCHI heeft meegemaakt (meisjes en jongens die nu 18 tot ca. 29 jaar zijn) is de TAMAGOTCHI pure nostalgie. In 17 jaar tijd verkocht Bandai meer dan 79 miljoen TAMAGOTCHI’S in 44 verschillende versies.


Leeftijd: 5-10 jaar
Prijs bij Bol.com vanaf 29,99 euro (excl. batterijen)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright