HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Super Sand

nu ook in koffertje en emmertjes

Super Sand van Goliath, het magische zand waarmee kinderen schoon en veilig figuren kunnen maken, is in Nederland in korte tijd uitgegroeid tot razend populair speelgoed en een enorm verkoopsucces. Vanaf maart liggen drie nieuwe producten in de winkels: Super Sand Creativity Suitcase, Super Sand 4 kg Bucket en Super Sand Starter Bucket.

In september 2014 introduceerde spellenbedenker Goliath – bekend van toppers zoals Rummikub, Triominos, Woordzoeker en de hit Robo FishSuper Sand in Nederland. Het bleek een ongekend succes. In slechts vier maanden tijd zijn ruim 150.000 exemplaren van het magische speelzand verkocht. Bovendien werd Super Sand Castle bekroond als Speelgoed van het Jaar 2014 in de leeftijdsgroep 4 en 5 jaar.

Met Super Sand halen ouders voor hun kinderen dan ook het plezier van zand in huis zonder de troep. Super Sand is namelijk ultrazacht, het droogt niet uit en het is makkelijk te bewerken. Met de gereedschappen en vormpjes kunnen kinderen vanaf vier jaar er kastelen, taartjes en dieren mee maken. Super Sand is gemaakt van natuurlijke materialen en antibacterieel. Het is dus niet alleen handig, maar ook schoon en veilig. Door de structuur van het zand is het bovendien samen te kneden en daardoor snel weer op te ruimen. En ook niet onbelangrijk: Super Sand stimuleert de creativiteit en fijne motoriek van kinderen.

 

Vanaf maart liggen drie nieuwe producten in de winkels:

SUPER SAND CREATIVITY SUITCASE
: 450 g zand en vier kasteelvormpjes in een handig plastic koffertje om overal mee naartoe te nemen. Adviesprijs: € 17,99.

SUPER SAND 4 KG BUCKET: liefst vier kilo speelzand in een grote emmer voor eindeloos speelplezier. Adviesprijs: € 59,99.

SUPER SAND STARTER BUCKET: 225 g zand en twee kasteelvormpjes in een plastic emmertje. Ideaal voor onderweg. Adviesprijs: € 7,99.

 

 

Winactie!

PeuterPlace verloot 6 Super Sand Creativity Suitcases. Wil jij kans maken?

Stuur dan een berichtje met je adresgegevens naar de redactie o.v.v. Super Sand. Insturen kan tot en met 15 april as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én reageer onder deze actie.

 

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright