HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Stratego Vintage

Dit najaar verkrijgbaar in een nostalgische uitvoering

Al decennialang weet Stratego, het iconische bordspel dat draait om het veroveren van de vlag, generaties spelers van alle leeftijden te boeien. Inmiddels zijn er meer dan 20 miljoen spellen verkocht en nog steeds worden nieuwe spelers gegrepen door dit spel. Dit najaar verschijnt Stratego Vintage, een prachtige vintage uitvoering in een chique houten box. Met een extra luxe speelbord en de originele rangen, waarmee de speelstukken bedrukt zijn, is deze editie een must-have voor de Stratego fans én het ideale cadeau voor de feestdagen!

      Stratego Vintage.jpg
Stratego is een strategisch bordspel, waarbij je de vlag van de tegenspeler moet veroveren. Spelers bedenken de meest tactische opstelling om hun vlag te verdedigen en tegelijkertijd de vlag van de tegenspeler te bemachtigen. Wat volgt is een spannend strategisch spel, waarbij de speelstukken met de hogere rangen die met de lagere rangen kunnen verslaan. Maar pas op voor de bommen; alleen de mineur kan deze verslaan! Met het prachtige uitgevoerde Stratego Vintage kunnen spelers laten zien dat zij de beste strateeg van de familie of vriendengroep zijn. Daag je vader, vriend of buurman uit voor een potje Stratego Vintage.

Stratego Vintage is dit najaar online verkrijgbaar via onder andere de webshops van Intertoys, Bart Smit en Bol voor € 49,99.

 

 

Winactie!

PeuterPlace verloot twee exemplaren van dit spannende spel! Wil jij kans maken?

Stuur dan een berichtje met je adresgegevens naar de redactie o.v.v. Stratego Vintage.
Insturen kan tot en met 31 oktober as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én reageer onder deze actie.

 

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright