HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 
Winnaars Speelgoed van het Jaar 2013

 

Op 6 november heeft Chazia Mourali in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam de winnaars van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar bekendgemaakt. De uitslag is gebaseerd op de stemmen die door de consument zijn gegeven.

Ook dit jaar is, behalve op basisscholen ook op peuterspeelzalen/kinderdagverblijven en (spellen)verenigingen met het genomineerde speelgoed gespeeld. Ook op de speeldag in Hoorn (www.speeldag.nl) is met het genomineerde speelgoed gespeeld en kon worden gestemd. En verder is gestemd op www.speelgoedvanhetjaar.nl


Website
Een vakjury heeft begin juli in vijf leeftijdscategorieën artikelen gekozen. Deze artikelen zijn op de website geplaatst voorzien van een afbeelding, omschrijving, een pedagogische toelichting en vaak een filmpje met uitleg. Iedereen die de website bezocht, kon stemmen. In 2013 zijn door ruim 12.500 mensen 38.850 stemmen uitgebracht. Stemmers maken kans op een artikel naar keuze van het genomineerde speelgoed indien zij minimaal in één categorie stemden en maximaal in vijf.

0 t/m 2 jaar Nino/Nina, mijn interactieve knuffelbeer, Vtech
3 t/m 5 jaar LEGO Duplo Luxe Treinset, Lego
6 t/m 8 jaar Furby, Hasbro
9+ Rockboard Scooter Original, Niens Trading
12-99 (gezelschaps)spellen Triominos Tri-Balance, Goliath

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright