HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 
Winnaars Speelgoed van het Jaar 2010

 

Chazia Mourali, bekend van Achmea Kennisquiz en De Zwakste Schakel, heeft in MuzyQ in Amsterdam de winnaars van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2010 bekendgemaakt. In een feestelijke bijeenkomst werd gemeld dat in anderhalve maand ruim 85.000 mensen de website www.speelgoedvanhetjaar.nl bezochten. Van de bezoekers heeft 18% een stem uitgebracht. Het artikel in een categorie dat de meeste stemmen kreeg, won die categorie.

De winnaars van 2010:

categorie artikel
prijs
leverancier
0 – 4 jaar

SMARTMAX - MAGNETIC DISCOVERY

€ 34,95

Smart

4 – 6 jaar

Grote dierentuin

€ 99,99

Playmobil

6 – 8 jaar

Lego Spellen Minotaurus

€ 24,99

Lego

8 – 12 jaar

Lego City vrachttrein

€ 169,99

Lego

12+

Tricoda

€ 19,99

King

 

SmartMax – Magnetic Discovery

Lego Duplo De Grote StadsdierentuinArtikelomschrijving:
Magnetisme heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op kinderen. Smartmax® laat hen dit op een veilige manier ontdekken. De reuze-grote elementen zijn ideaal voor jonge kinderen. Het aantrekken en afstoten van magneten is een spel op zich.

De mening van de jury:
Eindeloos bouw- en speelplezier. Het ruimtelijk inzicht wordt gestimuleerd. De grote stukken liggen goed in de hand. Veel aantrekkingskracht voor kinderen want die vinden magneten fascinerend en intrigerend.

Adviesprijs € 34,95.

 

 

Playmobil Safari VerzorgingspostGrote dierentuin - Playmobil

Artikelomschrijving:
Deze complete speelset bevat 5 Playmobil figuren, 10 exotische dieren en Playmobil accessoires. De set biedt hierdoor veel speelwaarde en urenlang speelplezier!

De mening van de jury:
Een complete, tijdloze dierentuin gemaakt met oog voor detail. Je kunt je kennis van dieren vermeerderen en je kan met deze realistisch uitziende dieren leren ordenen.

Adviesprijs: € 99,99.

 

 

Lego Spellen Minotaurus

Artikelomschrijving:
Lego komt in de bordspellencategorie met een nieuw concept: Lego® Spellen. Het spel wordt eerst gebouwd, dan gespeeld en kan vervolgens veranderd worden. Bovendien bevat elk spel de unieke, veranderbare Lego Dobbelsteen. De machtige Minotaurus woont in een labyrint waar hij een geheime tempel bewaakt. Voer als eerste je helden naar de tempel, ontwijk de Minotaurus en bouw hindernissen op voor je tegenstanders. Een spel voor de hele familie

De mening van de jury:
Een nieuwe, originele dimensie aan spellen: bouwen, spelen en aanpassen.  Veel variatiemogelijkheden door de dobbelsteen die je kan veranderen. Komt tegemoet aan de wens van kinderen om zelf spelregels te kunnen maken. En je daar aan te houden.

Adviesprijs € 24,99.

 

 

Lego City Vrachttrein

4 x Vier op 'n rij (Deluxe) - Winnaar speelgoed van het jaar 2009Artikelomschrijving:
De vrachttrein met drie wagons, een grote hijskraan, een vrachtwagen, twee auto’s, vier spoormedewerkers en rails, is een zeer volledige set die garant staat voor urenlang bouw- en speelplezier. Met de nieuwe infrarode afstandsbediening kan je tot acht treinen bedienen in maar liefst zeven snelheden. Met de grote kraan kunnen containers en auto’s in- en uitgeladen worden. Dankzij de nieuwe flexibele rails kan de baan gemakkelijker gebouwd worden.

De mening van de jury:
Een complete set die uitdaagt tot bouwen en spelen. De snelheid van de trein is instelbaar en meerdere treinen zijn gelijktijdig te bedienen.

 

 

 

Tricoda - King

Paul De Leeuw OnvoorspelbaarArtikelomschrijving
In het familiespel Tricoda probeer je als eerste de code te kraken. Je kunt de codes van je tegenstanders zien, maar niet je eigen code. Probeer er met vragen en logica achter te komen welke drie getallen voor jou verborgen zijn. Als je het denkt te weten, mag je raden. Maar als je het fout hebt, moet je opnieuw beginnen met een nieuwe reeks stenen. Voor 2 tot 4 spelers.

De mening van de jury
Leer eliminerend denken met dit aantrekkelijke educatieve spel. Maak schattingen, zet door en houd vol.

Adviesprijs € 19,99.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright