HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
 


Sonic Generations game voor Nintendo 3DS

 

Sonic Generations is de videogame die is ontwikkeld om de twintigste verjaardag van Sonic the Hedgehog te vieren. Sonic Generations is een spelervaring voor zowel oude als nieuwe Sonic-fans: in dit spannende, nieuwe en supersnelle avontuur kun je Sonic the Hedgehog spelen als het geliefde klassieke personage uit 1991 én de moderne videoheld tot wie hij inmiddels is uitgegroeid. Het spel is ook verkrijgbaar voor XBox 360 en PS3.

De direct herkenbare omgevingen in Sonic Generations hebben betrekking op drie karakteristieke tijdperken uit twintig jaar videogamegeschiedenis van Sonic the Hedgehog. De omgevingen zijn opnieuw gecreëerd in 3D en zijn nu speelbaar in de klassieke zijwaarts scrollende stijl uit 1991 én de moderne 3d-stijl uit de meest recente avonturen van Sonic. Elke versie van Sonic in Sonic Generations beschikt over de karakteristieke speciale moves: de Spin Dash en Spin Attack voor klassieke Sonic en de Homing Attack en Sonic Boost voor moderne Sonic.

Het universum van Sonic wordt in chaos gestort als een mysterieuze nieuwe macht 'tijdgaten' creëert die Sonic en zijn vrienden terug in de tijd trekken. Hierdoor komt hij een aantal verrassingen uit zijn verleden tegen, waaronder Classic Sonic, dat wil zeggen Sonic zoals hij eruitzag in 1991. Modern Sonic en Classic Sonic moeten de vreemde nieuwe vijand verslaan, hun vrienden redden en erachter komen wie daadwerkelijk achter deze duivelse daad zit...

EAN: 5055277014569, prijs € 44,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

MAIL&WIN!

PeuterPlace verloot een aantal leuke Sonic pakketjes bestaande uit de game Sonic Generations 3DS (niet bruikbaar op DS) en een Sonic muts! Wil jij kans maken? Stuur dan een berichtje naar de redactie o.v.v. Sonic Generations. Insturen kan tot 30 november as.

Meer prijsvragen  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright