HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Soft Spots

Zes kleurrijke en vrolijke puppies om te verzamelen en mee te spelen

Maak kennis met de zes meest aandoenlijke puppies die binnenkort Nederland gaan veroveren! Deze zes puppies kwamen tot leven nadat een klein meisje met de naam Sophie ze had geverfd in vrolijke, frisse en hippe kleuren. Elke puppy reflecteert een aspect van Sophie’s persoonlijkheid. Omdat alle puppies een eigen identiteit hebben, zijn ze niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om te verzamelen. De puppies van Soft Spots dragen een penning, met daarin een unieke opbeurende boodschap. Kinderen kunnen deze berichtjes verzamelen en delen met hun vrienden. De Soft Spots vragen hiermee op een ongedwongen manier aandacht voor belangrijke thema’s in het leven van jonge kinderen: liefde, respect, delen en vriendschap.

Sunny Spot: Deze puppy straalt van zelfverzekerdheid en wil niets liever dan jou blij maken.
Beauty Spot: Is Beauty niet de mooiste puppy die je ooit hebt gezien? Gelukkig weet ze dat echte schoonheid van binnen zit.
Trouble Spot: De naam zegt het al: dit is de ondeugende van het stel. Hij houdt ervan je voor de gek te houden, maar heeft een hart van goud.
Sad Spot: Deze schattig puppy is de stille van het stel. Als je zelf verdrietig bent, is hij er om je te troosten.
Tickly Spot: Deze puppy is dol op kietelen en lachen. Hij wil niets liever dan dat je hem lekker op zijn buikje kietelt.
Itchy Spot: Deze puppy is erg levendig en kan maar moeilijk stilzitten. Ze heeft graag vriendjes om mee te spelen.

Elke puppy is verkrijgbaar in zes verschillende uitvoeringen, dus kids kunnen 36 verschillende Soft Spots verzamelen.

De puppies zijn verkrijgbaar in drie verschillende verpakkingen:
Soft Spots verrassingstasje: met daarin 1 puppy met penning, een berichtje en een foldertje met informatie over de andere puppies die kinderen kunnen verzamelen € 1,99. Soft Spots Kennel: een hondenhok,  een puppy, een penning en een velletje met berichtjes die op het hondenhok geplakt kunnen worden € 4,99.
Soft Spots 5 pack Exclusive: een pakketje met 4 puppies en 3 verrassingen: een puppy, een penning en een geheim berichtje € 8,99.

Soft Spots wordt dit najaar uitgebreid met een nieuwe serie puppies, playsets en plush. (softspots.hyves.nl/

 

MAIL & WIN / LIKE & SHARE

Wil jij kans maken op een Soft Spots pakketje met daarin een kennel, verrassingszakjes en 5 pack? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Soft Spots. Insturen kan tot en met 15 mei as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright