HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Van Links… naar Rechts…

Snollebollekes - het kaartspel

winacie

Just Games brengt nu het knotsknettergekke kaartspel van Snollebollekes uit dat iedere gelegenheid een extra boost geeft! Van Links... Naar Rechts... Het kan in dit kaartspel alle kanten op! Gooi met de dobbelsteen en leg je kaarten strategisch weg om zoveel mogelijk stropdasjes te verdienen. Of boeien die stropdasjes je niet en zie jij je vrienden liever gekke dansjes doen, op elkaars rug rijden en de polonaise lopen? Nondeju, heb jij je keuze al gemaakt? Snollebollekes - Het kaartspel is het spel om iedere spelavond te veranderen tot een hilarisch feestje!
 
Snollebollekes is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek en media. Na de eerste single "Vrouwkes" en de vele hits zoals “Springen Nondeju!”, “De Vloer is Lava” en natuurlijk “Links rechts” is Snollebollekes de onvermijdelijke smaakmaker van 'festival tot koeienstal'. Ook is het de eerste Nederlandse feest-act ooit die het GelreDome meerdere keren uitverkocht en ruim 100 miljoen streams behaalde.

Kun je geen genoeg krijgen van Snollebollekes? Speel dan het kaartspel, dat je zelf kunt uitbreiden met partykaarten om hilarische fysieke uitdagingen aan te gaan. Als het dak er écht af mag en jullie willen ‘hakken, beuken, springen’, voeg dan de 18+-kaarten toe!

Snollebollekes – Het kaartspel is voor alle vrouwkes en mennekes die van een verrekkes lekker feest houden! En nu met z’n allen kaarten, nondeju!Praktische informatie
Release: nu verkrijgbaar
Prijs: € 14,99
Leeftijd: 10+ jaar
Speelduur: 15 minuten
Aantal spelers: 2-6 spelers

 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op dit knotsgekke kaartspel ? Schrijf dan een bericht met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Snollebollekes ! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie wat jij wil winnen.


 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright