HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Leer spelenderwijs over letters en cijfers met de

Sesamstraat ABC & 123 puzzel

 

Niets is zo effectief als spelenderwijs leren. Met de vrolijke en kleurrijke Sesamstraat ABC en 123 puzzel kunnen de allerkleinsten spelenderwijs leren. Samen met hun Sesamstraat vriendjes Tommy, Bert en Ernie, en Elmo leren kinderen over de letters van het alfabet en cijfers. Spelenderwijs leren helpt mee het zelfvertrouwen van kinderen te stimuleren en de ontwikkeling te versnellen.

Sesamstraat ABC & 123 puzzel
Leren was nog nooit zo leuk! Leer de letters en cijfers nu samen met je vriendjes van Sesamstraat met de Sesamstraat ABC & 123 puzzel! Kijk welk plaatje bij welke letter en woord hoort en probeer of de puzzel past. Past de puzzel niet, dan kijk je nog een keertje naar het plaatje. Met deze Sesamstraat ABC & 123 puzzel ontdekken kinderen spelenderwijs, samen met hun vriendjes, alle kleine en hoofdletters van het alfabet en leren ze tot 10 tellen.

Release: 1 juni 2019
Leeftijd: 3+ jaar
Spelers: 1+ spelers
Speelduur: ± 15 minuten
Consumentenadviesprijs: € 14,99

 

Maak kans op een spellenpakket

De zomervakantie begint vandaag en we mogen iemand blij maken met een spellenpakket, leuk voor in de auto of voor op regenachtige dagen! Dat kan nu met de Sesamstraat ABC & 123 puzzel. Leer met deze puzzel tot 10 tellen, en de kleine en hoofdletters van het alfabet herkennen. Train je geheugen met het Casper en Emma memospel of wissel het af met het spannende stapelgekke Buurman en Buurman Kaartenhuis spel. Spelend de zomervakantie in, dat wil toch iedereen?

Wil jij kans maken op deze drie spellen? Stuur een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Sesamstraat ! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie weten waarom jij moet winnen.


 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright