HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Robofish

 

Goliath - bekend van toppers zoals Rummikub, Woordzoeker en Rolit - brengt 15 januari wel heel bijzonder nieuw speelgoed naar de winkels. RoboFish, geschikt voor iedereen vanaf drie jaar, bewegen zich als echte vissen door het water. De clownvissen en haaien zijn in vier kleuren te koop en er is ook een speelset met een echte vissenkom.

Zijn het vissen? Zijn het robots? Nee, het zijn RoboFish! Zodra je ze in het water legt gaan ze door een ingebouwde sensor zwemmen. De hoogontwikkelde techniek zorgt dat ze zich heel realistisch in vijf verschillende richtingen kunnen bewegen. RoboFish zijn honderd procent waterdicht en worden aangedreven door de bijgeleverde batterijen. Door het prachtige ontwerp, de fraaie kleuren en de natuurgetrouwe bewegingen zijn ze bijna niet van echte vissen te onderscheiden. Dus: pas op dat de kat ze niet probeert te vangen!

 

De clownvissen, verkrijgbaar in de kleuren roze, blauw, groen en oranje, en de haaien, in de kleuren rood, grijs, groen en blauw, kosten 9,99 euro per stuk. Batterijen worden meegeleverd.

Een speelset, die bestaat uit een doorzichtige vissenkom, een clownvis en een extra set batterijen, kost 19,99 euro. Direct te bestellen bij Bol.com.

RoboFish is spetterend speelplezier voor iedereen vanaf drie jaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright