HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 


 

Rapunzel game voor Nintendo Wii, DS en PC

vanaf 26 november verkrijgbaarVanaf 1 december is de bioscoopfilm Rapunzel, de avontuurlijke en vrolijk geanimeerde musicalkomedie, in de bioscoop te zien. De gelijknamige game Rapunzel al verkrijgbaar voor Nintendo Wii, DS en PC.

Stap in de wonderlijke wereld van Disney's prinses Rapunzel en haar vriendje Flynn en maak een avontuurlijke reis door een magische en leerzame wereld.

Rapunzel, oorspronkelijk een sprookje van de gebroeders Grimm, verhaalt over een prachtig meisje dat als baby'tje gestolen is uit het paleis van haar ouders en opgesloten zit in een verborgen hoge toren waar ze onmogelijk uit kan ontsnappen. Ze snakt naar avontuur in haar leven en droomt ervan de toren te verlaten. Dat avontuur gaat beginnen als de knapste, maar ook beruchtste crimineel van het koninkrijk, ridder Flynn, langs haar toren komt en via haar lange haar de toren beklimt. Samen gaan ze op avontuur...

Als Rapunzel kun je je prachtige lange lokken gebruiken om verschillende raadsels op te lossen en je een weg te banen door de magische gamewereld. Met je lange haar kun je objecten verplaatsen of ergens omhoog klimmen. Door het verzamelen van de zonnestralen die je onderweg tegenkomt, kun je leuke items verzamelen om Rapunzel's wereld nog mooier te maken. Maar de game is ook te spelen als haar vriendje Flynn. Hij kan obstakels uit de weg ruimen, over muren klimmen en zwaard vechten met de paleiswachten. Flynn heeft als extraatje dat hij door middel van de "Flynntuition"- modus geheime schatten kan vinden.

 

Disney Interactive
PEGI Rating: 7+, prijs € 39,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

Wist je dat...

  • Kim-Lian van der Meij als Rapunzel, Levi van Kempen als Flynn en Karin Bloemen als Moeder Gothel te horen zijn in de Nederlands nagesynchroniseerde versie van de bioscoopfilm Rapunzel, die vanaf 1 december in de bioscoop te zien is?
  • de magische wereld in Rapunzel bestaat uit verschillende dorpen, cafés, een kasteel en een prachtig sprookjesbos?
  • de game Rapunzel vele mini games bevat zoals verven en kleuren?
  • dat er veel dierenvriendjes zijn die je kunnen helpen en dat je al je activiteiten bij kunt houden in een eigen dagboek?
  • je door middel van het verzamelen van items onderweg meer mogelijkheden krijgt zoals kopen van nieuwe kostuums en dat er zo deuren worden geopend naar nieuwe minigames?
  • je zowel alleen als samen met je vriendjes door de wereld van Rapunzel kunt reizen?

Zie ook: http://www.disneyinteractivestudios.com


 

 

 


 

 


  

 

 

 

 


 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright