HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Puzzel je lichaam

vanaf september beschikbaar


Kinderen zijn dol op puzzelen en het is nog goed voor hun ontwikkeling ook. Onder het pre-school label Playlab brengt Koninklijke Jumbo vier puzzels uit voor de allerkleinsten: Puzzel Je Lichaam, Puzzel Benelux, Puzzel Europa en Puzzel De Wereld. Met deze puzzels verkennen kinderen spelenderwijs de wereld en het menselijk lichaam.

Kleintjes puzzelen zelfstandig of, nog leuker en leerzamer, samen met hun ouders. De ouders kunnen de landen uit de puzzels tot leven laten komen met mooie verhalen en meer uitleg geven over de functies van het menselijke lichaam. De puzzels stimuleren stuk voor stuk de fijne motoriek en vergoten de topografische kennis en kennis van het menselijk lichaam van de allerjongsten.

Puzzel Je Lichaam
Hoofd, schouders, knie en …? Kinderen leren alles over hun lichaam met Puzzel Je Lichaam. De puzzel bestaat uit 30 stukjes en is dubbelzijdig, met aan de ene kant het lichaam van een meisje en aan de andere kant die van een jongen. Kinderen dokteren alleen of samen met hun ouders uit welk lichaamsdeel

 

MAIL&WIN !

Wil jij kans maken op Puzzel je lichaam ? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Playlab. Insturen kan tot 15 september as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én geef een reactie onder bijbehorende actie.

Meer prijsvragen

 

 

Over Playlab
Playlab is het overkoepelende pre-school merk van Jumbo. De producten zijn in samenwerking met grootouders, ouders en kinderen ontwikkeld. Het doel van Jumbo is om kinderen naast speelplezier ook iets wezenlijks mee te geven. Lezen, schrijven, tellen, rekenen, maar ook samen spelen of slim denken; op iedere doos zie je in één oogopslag wat de kleintjes ervan opsteken. Onder Playlab vallen de labels ‘Ik Leer’ en ‘Electro’. Playlab vervult de wens van ouders... en die van kinderen! Leuk voor nu, handig voor later!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright