HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 Ubisoft lanceert Play Zone

Nieuw label met de leukste  party games voor de Nintendo Wii

Niet iedereen vindt het 't toppunt van fun om een spelletje te spelen met in de ene hand een controller en de andere een vuistdikke handleiding. Om maandenlang in sinistere kerkers rond te dolen op zoek naar virtuele klompjes goud. Of om RSI te riskeren door ingewikkelde knoppencombinaties, opgefokt te worden van grof geweld of gefrustreerd te raken door een onmogelijke moeilijkheidsgraad.

Ubisoft snapt de casual gamer wél. Voor hem of haar is het zoeken naar een leuke party game in de winkel vaak de spreekwoordelijke naald in de hooiberg. Daarom lanceert Ubisoft een speciaal en gemakkelijk te herkennen label: Play Zone. Iedereen is van harte welkom -jong en oud, beginneling en gevorderden. Gezellige partygames voor de Nintendo Wii, waarvoor geldt: spelplezier gegarandeerd!


Play Zone TV Show Party
Altijd al eens mee willen doen aan een TV quiz? Dat kan met TV Show Party. Neem het op tegen je vrienden of familie. Meer dan 6000 vragen in acht verschillende categorieën. Scoor punten op de onderdelen zoals Muziek, Sport, Algemene kennis, Geschiedenis en Aardrijkskunde en Film. Vinger aan de knop!
PEGI rating: 3+
EAN: 3700515800078, prijs € 29,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 


Play Zone Movie Party
Iedereen kan acteren! Movie Party is een compleet amusementspark op de Wii, dat helemaal in het teken van film staat. De meer dan twintig verschillende minigames spelen zich af in vijf verschillende genres. Van het piratenavontuur en het spookhuis tot spannende science fiction. Speel het in je eentje, of deel de filmfun met drie andere spelers.
PEGI rating: 3+
EAN: 3307211504134, prijs € 19,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 
Play Zone Funfair Party
Welkom bij het circus! Wie is de beste messenwerper, clown of koorddanser... en wie durft de wilde dieren te voederen? De winnaar is diegene die het meeste applaus van het publiek oogst in de 23 verschillende minigames.
PEGI rating: 3+
EAN:3307211504271, prijs € 19,99.
Direct bestellen bij Bol.comPlay Zone Babysitting Party
Babysitten (of luiers verwisselen) was nog nooit zo leuk. Zeker niet als je zelf kan kiezen of je de ondeugende baby op de oplettende oppasser speelt. Babysitting Party bevat o.a. een knotsgekke driewielerrace, een wedstrijdje zeepbellenblazen en een aanstekelijke dansgame.
PEGI rating: 3+
EAN: 3307211504363, prijs € 22,99..

 
 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright