HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Peppa Speeltuin

Schommel en glij van de glijbaan met Peppa en haar vriendjes

Peppa los.jpgWelke peuter en kleuter is niet dol op het aandoenlijke biggetje Peppa? Big On Toy Innovation (BOTI) breidt dit voorjaar haar Peppa speelgoedlijn uit met een prachtige Peppa Speeltuin, Peppa is namelijk dol op buiten spelen, net als uw peuter of kleuter! Vanaf nu kunnen kleintjes met Peppa en haar vriendjes roetsjen van de glijbaan, dollen op de wip, plonsen in de vijver en schommelen op de schommel!

Peppa is een aandoenlijk biggetje van vijf jaar oud. Samen met papa, mama en kleine broertje George woont Peppa op de boerderij en beleeft ze allerlei leuke avonturen. Die avonturen zijn niet alleen te zien in nieuwe afleveringen op Nick Jr., maar vanaf nu kunnen de kleintjes samen met Peppa hun eigen avonturen beleven in de speeltuin!

 

Peppa speeltuin schommel packshot.jpgMet Peppa op de schommel of liever met broertje George van de glijbaan? Peuters en kleuters beleven nu nog meer speelplezier met de verschillende onderdelen van een echte speeltuin. BOTI brengt dit voorjaar vier verschillende buitenspeelelementen uit: een glijbaan, een wip, een eendenvijver en een schommel. Samen zijn de onderdelen te combineren tot een waar speelparadijs voor urenlang speelplezier!

 

Consumentenadviesprijs: €14,99
Leeftijd: vanaf 3 jaar

 

Speeltuin Wipwap.jpgMAIL&WIN !

Wil jij kans maken op één speeltoestel van de Peppa speeltuin? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Peppa. Insturen kan tot 31 mei as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én geef een reactie onder bijbehorende actie.

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright