HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Maak kans op vermakelijk speelgoed van Peppa !

Peppa is een lief, maar ook een beetje brutaal, klein varkentje. Ze woont samen met haar broertje George, Pappa en Mamma Big. Ook heeft ze heel veel dierenvriendjes zoals Henkie Hond en Kaatje Kat. Peppa houdt van spelletjes, verkleden en van gezellige dagjes uit. Maar het allerliefste springt ze in een modderpoel! Haar avonturen lopen altijd goed af en eindigen met vrolijke knor. Peppa is van oorsprong een televisieserie, te zien op Nickelodeon en Nickelodeon Jr. Peppa is eenvoudig in 2D getekend, kleurrijk en opbeurend. De avonturen van Peppa passen perfect bij de belevingswereld van peuter en kleuters.

Zin om met Peppa, haar familie en vriendjes te spelen?  Doe dan mee aan de actie want er is leuk speelgoed te winnen!

Wiegelied Peppa is uitermate geschikt om voor het slapen nog even mee te spelen en te knuffelen. Als je op het buikje van Peppa drukt klinkt er een rustgevend slaapdeuntje van ‘Twinkle twinkle little star’ en schijnt er een mooi kleurrijk licht op de muren als het donker is. Welterusten Peppa!

 

Peppa’s Ruimteschip
Altijd al de ruimte in gewild? Peppa ook! Samen met haar vriendje snoeren ze zich vast in de gordels en stijgen naar grote hoogtes. Via een klepje kunnen kinderen op elke verdieping binnen kijken en het ruimteschip maakt zelfs geluid!
€ 34,99

 

 

 

MAIL&WIN !

Wil jij kans maken op:
- Peppa Wiegelied;
- Peppa's Ruimteschip;
- of twee grote actiefiguren?

Dat kan! Stuur een berichtje waarin je aangeeft welke prijs je graag zou winnen naar de redactie o.v.v. Peppa. Vergeet je adresgegevens niet te vermelden.

Doe je liever mee via Facebook? Like én reageer.

Insturen kan tot en met 15 december as.

Meer informatie over Peppa vind je op http://nl.peppapig.com

 

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright