HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Maak kans op een pop uit de Novi Stars serie!

Er is nieuw leven op Aarde: de Novi Stars zijn geland en hebben hun huisdier meegenomen! Alie Lectric, Una Verse, Mae Tallick, Ari Roma en hun trouwe diertjes willen graag nieuwe vrienden maken. Deze buitenaardse meiden zijn er klaar voor de wereld te veroveren met hun unieke uiterlijk. Lichamen die oplichten, benen vol
glitters, metallic kleuren en kauwgomgeuren: de Novi Stars zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om te verzamelen!

De Novi Stars zijn klaar voor een avontuur op onze Aarde! Neem de meiden mee in je tas naar school, naar de speeltuin, naar je beste vriendin of vertel hen thuis in je eigen slaapkamer al je geheimen. De Novi Stars kunnen goed luisteren en vrolijken iedereen op met hun kleurige uiterlijk! Het handvat van de verpakking daarin jouw Novi Star wordt geleverd is een stijlvolle haarband, dezelfde als jouw favoriete Novi Star.

De Novi Stars poppen zijn ook verkrijgbaar bij Bol.com voor € 17,99.


Energy Pod
De Novi Stars moeten ook ontspannen om nieuwe energie op te doen na alle avonturen. Plaats je Novi Star en haar huisdier in de Energy Pod en laat haar lekker rondzweven. De Energy Pod licht op in honderden verschillende kleuren! De Energy Pod is een geweldig uitziende kleurige bol, die perfect op je nachtkastje zal staan en dienst kan doen als unieke nachtlamp.

Novi Stars gaan ook naar het strand!
De Orbit Beach Novi Stars zijn klaar om naar het strand te gaan. Ze dragen hun zwemkleding, een stoere sterrenzonnebril en bijzondere hoed.

Kijk voor meer informatie, buitenaards goede spelletjes en blogs van de Novi Stars op: www.novistars.com.

 

MAIL & WIN / LIKE & SHARE

Wil jij kans maken op een Novi Stars Doll? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Novi Stars. Insturen kan tot en met 27 juni as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright