HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

 

‘nijntjes wereld’

Volledig Nederlandstalige Nintendo DS game voor peuters en kleuters

 

De Nintendo DS game ‘nijntjes wereld’ neemt de allerjongsten mee op een spannende reis vol avonturen. Peuters en kleuters leren spelenderwijs alles over kleuren, vormen, cijfers en verbeteren hun geheugen. Bovendien leren kinderen met het vertrouwde en geliefde karakter nijntje, veilig te gamen. ‘nijntjes wereld’ verschijnt 13 april a.s. exclusief op Nintendo DS.

In ‘nijntjes wereld’ krijgen de spelertjes allerlei opdrachten van nijntjes vrienden en familie, zoals het oplossen van een puzzel, het maken van een schilderij of het spelen van memory. Door middel van deze opdrachten verkennen kinderen de wereld van nijntje. Ze gaan op ontdekkingstocht in de bergen, aan de kust, in de dierentuin of op school. Door de opdrachten goed te voltooien, krijgen de kinderen toegang tot extra content zoals tekeningen van nijntjes vrienden en leuke minigames.

‘nijntjes wereld’ is speciaal ontwikkeld voor de Nintendo DS. De eenvoudige besturing met de Nintendo DS stylus zorgt ervoor dat de allerkleinsten de game makkelijk kunnen spelen. Ouders kunnen delen in het plezier dat hun kind beleeft door samen met hun kind het spel te spelen. Net als bij het voorlezen van een boek zorgt het samen gamen voor een gezellige, leerzame en veilige kennismaking met games. Ouders kunnen ‘nijntjes wereld’  samen met hun kind spelen en af en toe een beetje helpen en stimuleren bij de wat lastigere puzzels en navigatie door de spelwereld.

 

Warner Bros
Releasedatum: 13 april.
PEGI 3, vanaf 3 jaar.
Pprijs € 29,95. Direct bestellen bij Bol.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright