HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum

 

 

 

 

 


 

Nickelodeon Fit voor de Wii™ van 2K Play

Plezier en beweging voor de allerkleinsten


 

Karakters van Nickelodeon Jr. Dora, Diego, Ni Hao Kai-Lan en the Backyardigans helpen kinderen vanaf 3 jaar iedere dag voldoende te bewegen.

Trek een sportoutfit aan en zet een fles water klaar, want vandaag verschijnt Nickelodeon Fit. Dé ideale gelegenheid om samen met je kind te bewegen! Nickelodeon Fit is de eerste fitnessgame voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder. Kinderen kunnen samen met hun favoriete Nick jr. karakters een volledig fitnessprogramma uitvoeren. Plezier staat hierbij voorop.

Het spel bevat maar liefst 30 bewegingsspellen die ontwikkeld zijn in samenwerking met een ontwikkelings- en bewegingsexpert. Hoela hoepen met Dora, hordelopen met Kai Lan of Condor vliegen met Diego zijn enkele activiteiten waarmee kinderen met plezier flink bewegen voor hun Wii, maar niet voordat de spieren opgewarmd zijn met het onderdeel Rekken en Strekken met de Backyardigans. Eens zien wie er fitter is, mama en papa of de kinderen!Er kan gebruik gemaakt worden van de Wii Balance Board accessoire. Bijvoorbeeld bij het trampoline springen met Dora, skateboarden met Diego, hardlopen met Kai-lan, touwtje springen met The Backyardigans, deelnemen aan een estafetterace met alle personages uit de game en nog veel meer! Heb je geen balance board, dan is dat geen probleem. Er kan ook gekozen worden de activiteiten alleen met de Wii remote te spelen.

Ouders kunnen met een speciaal onderdeel in Nickelodeon Fit een trainingsprogramma opstellen en op regelmatige basis nagaan hoe lang kindlief bezig is geweest en welke intensiteit er met de fysieke activiteit is behaald. Bij iedere activiteit wordt met icoontjes aangegeven of de intensiteit licht, gemiddeld of hoog is. De gehele game is gemakkelijk in gebruik voor kinderen én ouders.


2K Games
PEGI: 3+.
EAN: 5026555045117, prijs € 29,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 


 

 


  

 

 

 

 


 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright