HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 


Mr. Creepy's Spookslot

 

Mr. Creepy’s Spookslot is een spannend bordspel met maskers, groene en rode voetstappen en een dobbelsteen. Wie durft naar binnen te gaan en door de enge ruimtes te lopen? Wie rent er door de martelkamer en sluipt over het kerkhof? En pas op! Want onderweg zijn er genoeg gevaren die je het bijzonder lastig kunnen maken. Laat je dus niet pakken door de boomtakken, de scherpe bijl of de rollende schedel.

Vooral bij de rode voetstappen moet je oppassen. Draai je met de draaischijf namelijk het doodshoofd, dan moet je die door een soort knikkerbaan laten rollen – en je weet nooit waar hij uitkomt! Dat maakt het spel ook zo spannend, de onzekerheid van de vallen.

Sta je op een rode voetstap, dan kún je zomaar geraakt worden door één van de zeven vallen. Maar er is nog een groot risico.

Draai je met de draaischijf een geschrokken gezichtje, dan moet je een masker op je poppetje plaatsen. Je mag pas weer verder bewegen als je het voetstapje hebt gedraaid. Dat levert de nodige frustraties op! De speelduur is vooral afhankelijk van het aantal maal dat je het schrikmasker draait. Wie als eerste de toren bereikt en het spook opsluit, is de winnaar.

Voor twee tot vier spelers vanaf 7 jaar.

Speelduur: 20 tot 40 minuten.
Speelduur: 20 tot 40 minuten. Adviesprijs: € 29,99.
Direct bestellen bij Bol.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright