HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Moxie Girlz™ zijn terug met de creatieve en kleurrijke FantaSea Hair Dolls!

 

De Moxie Girlz™ zijn terug van weggeweest! Met de gloednieuwe FantaSea Hair poppenlijn breidt MGA Entertainment dit voorjaar het Moxie Girlz™ assortiment uit. De FantaSea Hair Dolls en de FantaSea Hair Torso bieden urenlang creatief speelplezier. Met de kleurrijke hair extensions en de vele  accessoires creëer je niet alleen een unieke stijl voor je Moxie Girlz™ Fantasy Hair Doll maar ook voor jezelf!


Moxie Girlz FantaSea Hair Doll
Stap in de magische zeemeerminnenwereld van de Moxie Girlz™ FantaSea Hair Dolls en tover niet alleen je Moxie Girlz™ Fantasy Hair Doll maar ook jezelf om in een kleurrijke en unieke FantaSea zeemeermin!
De Moxie Girlz™ Fantasy Hair Dolls zijn vanaf nu verkrijgbaar als 3 kleurrijke en unieke zeemeerminnen en bieden heel veel creatief speelplezier. Elke pop heeft een unieke haarkleur met extra hair extensions in verschillende kleuren. Deze komen samen met parelstickers en twee schelpen haarspeldjes waarmee je niet alleen het haar van je pop maar ook van jezelf kunt versieren!  Elke Moxie Girlz™  FantaSea Hair Doll heeft haar eigen unieke zeemeerminnenstaart die je aan en uit kunt trekken met daaronder een prachtige bikini.

Deze nieuwe Moxie Girlz™ poppenreeks bestaat uit 3 unieke FantaSea Dolls: Avery, Sophina en Monet.
Consumentenadviesprijs: 21,99 Euro


Moxie Girlz FantaSea Hair Doll Torso
Maak  van je pop en van jezelf een unieke en kleurrijke zeemeermin met deze bijzondere Moxie Girlz™ FantaSea Hair Doll Torso. Deze torso komt met zeer veel accessoires die zorgen voor urenlang speelplezier! Iedere FantaSea Hair Doll heeft verschillende kleurrijke lagen haar met twee schelpen haarspeldjes, hair extensions, nagelak en glitter gel. Hiermee kun je de mooiste zeemeerminnen haarcreaties maken voor je pop of voor jezelf. Consumentenadviesprijs: 34,99 Euro

Moxie Girlz™ is sinds 2009 een succesvol poppenmerk voor meisjes van 4-6 jaar. Moxie Girlz™ staan voor individualiteit en zelfvertrouwen en dit laten ze zien in alles wat ze doen.

 

MAIL&WIN !

Wil jij kans maken op een Moxie Girlz™ Fantasy Hair Doll? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Moxie Girlz. Insturen kan tot 15 mei as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én geef een reactie onder bijbehorende actie.

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright